19. 04. 2019 - 09:48
IZUZETNO CIJENJEN IZVOR TVRDI Luka Jović pravi TRANSFER...
907
Shares
IZUZETNO CIJENJEN IZVOR TVRDI Luka Jović pravi TRANSFER ŽIVOTA, biće najplaćeniji Srbin! Potpis očekujte VRLO BRZO

PRELAZI U REDOVE REALA

IZUZETNO CIJENJEN IZVOR TVRDI Luka Jović pravi TRANSFER ŽIVOTA, biće najplaćeniji Srbin! Potpis očekujte VRLO BRZO

Sport.ba
19. 04. 2019 - 09:48
0
Shares

Luka Jović ove sezone igra sjajno i nalazi se na meti brojnih velikana. Barcelona je prva stala u red za napadača Eintrachta, ali čini se da su se Katalonci povukli nakon riječi Jovićevog oca da ne preferiraju odlazak na "Nou Camp".

skysports-luka-jovic-eintracht-frankfurt-4493972

Kako navodi španski AS, madridski Real nalazi se na samo korak od potpisa 21-godišnjeg napadača i očekuje se da to uskoro bude i ozvaničeno.

jovic3

Podsjećamo, Jović je tokom sedmice postao zvanično igrač Eintrachta, nakon što je polufinalista Evropske lige otkupio ga od Benfice za samo šest miliona eura (prema ranijem dogovoru dvaju klubova).

jovic4

Pomenuti list tvrdi da će Kraljevi za napadača rodom iz Bijeljine izdvojiti do 60 miliona eura, dok 20 % od toga pripada Benfici.

jovic

Osim njega, Real je vrlo blizu dogovora i s Eden Hazardom, koji bi trebao biti ponajveće pojačanje trostrukih uzastopnih evropskih klupskih prvaka.

hazard

"Plavci" bi trebalo da dobiju oko 100 miliona eura na ime obeštećenja. Španska "Marca" prenosi da je transfer praktično dogovoren i da će u narednih nekoliko dana sve biti i ozvaničeno.

hazard1Sve tri strane su nadomak dogovora, Zidan je dao svoj amin i vjeruje da će Belgijanac biti pravo pojačanje za "Los Blankose". Real je ljetos pokušao da dovede Hazarda, ali je Chelsea tražio 200 miliona eura, što Madriđani nisu bili spremni da plate.

zinedine-zidane

Sačekali su da prođe godinu dana, pa će ga sada dobiti za duplo manji novac. Belgijanac će tako postati treće pojačanje "kraljevskog" kluba za narednu sezonu, kako su Madriđani već kaparisali talentovanog Rodriga iz Santosa i Edera Militaa iz Porta.

real-asensio-benzema-modric

Očekuje se da nastave s angažovanjem pojačanja, pritom će i prodati neke igrače, a pretpostavlja se da će se nakon Hazarda i Jovića okrenuti ka Pogbi. Ukoliko Francuz bude preskup pokušaće s Eriksenom i našim Miralemom Pjanićem, a na radaru kluba su i Doni van de Bek iz Ajaxa, kao i Sergej Milinković-Savić iz Lazija.

pogba-rakitic

christianeriksen

massimiliano-allegri-pjanic

sergej

 

Učitaj još novosti