18. 04. 2019 - 16:57
ŠPANCI POTVRDILI ONO O ČEMU SE DUGO PRIČALO: Real Madrid...
907
Shares
ŠPANCI POTVRDILI ONO O ČEMU SE DUGO PRIČALO: Real Madrid završava posao oko trećeg i najvećeg pojačanja

BOMBA U ŠPANIJI

ŠPANCI POTVRDILI ONO O ČEMU SE DUGO PRIČALO: Real Madrid završava posao oko trećeg i najvećeg pojačanja

Sport.ba
18. 04. 2019 - 16:57
0
Shares

Čelsi je kako stoje stvari popustio, neće više zadrto tražiti 116 miliona eura (100 miliona funti) od Reala za usluge svog najboljeg igrača, svjesni su da ima još godinu dana ugovora i da je ovo ljeto jedina prilika da na njegovom odlasku zarade.

hazard1

Zaradiće dobro, iako nije precizirano, "Plavci" bi trebalo da dobiju oko 100 miliona eura na ime obeštećenja. Španska "Marka" prenosi da je transfer praktično dogovoren i da će u narednih par dana sve biti i ozvaničeno.

Sve tri strane su nadomak dogovora, Zidan je dao svoj amin i vjeruje da će Belgijanac biti pravo pojačanje za "Los Blankose". Real je ljetos pokušao da dovede Azara, ali je Čelsi tražio 200 miliona eura, što Madriđani nisu bili spremni da plate.

hazard

Sačekali su da prođe godinu dana, pa će ga sada dobiti za duplo manji novac.

Eden Azar će tako postati treće pojačanje "kraljevskog" kluba za narednu sezonu, kako su Madriđani već kaparisali talentovanog Rodriga Goeša iz Santosa i Edera Militaa iz Porta.

Očekuje se da nastave sa angažovanjem pojačanja, pritom će i prodati neke igrače, a pretpostavlja se da će se nakon Azara okrenuti ka Pogbi, ukoliko Francuz bude preskup pokušaće sa Eriksenom, a na radaru kluba su i Doni van de Bek iz Ajaksa, kao i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti