18. 04. 2019 - 10:28
UGLEDNI MEDIJI TVRDE Velika zvijezda Liverpoola pravi transfer...
907
Shares
UGLEDNI MEDIJI TVRDE Velika zvijezda Liverpoola pravi transfer života, sve je GOTOVO!

SALAH NAVODNO ZATRAŽIO DA GA PRODAJU

UGLEDNI MEDIJI TVRDE Velika zvijezda Liverpoola pravi transfer života, sve je GOTOVO!

Sport.ba
18. 04. 2019 - 10:28
0
Shares

Liverpool je s ukupnih 6:1 izbacio Porto i ide na Barcelonu u polufinalu Lige prvaka. Biće to, sasvim sigurno, finale prije finala.

liverpool-matip-salah-firmino

Mohamed Salah je i sinoć bio odličan, zabio je i asistirao u visokom trijumfu. Jučer se pojavila informacija da je nezadovoljan na "Anfieldu", te da je navodno zatražio transfer.

skysports-mohamed-salah-liverpool-4643032

Upravo bi zvijezda Liverpoola mogla biti pravi hit u ljetnom prijelaznom roku jer ugledni španski AS piše, a BBC prenosi, kako je egipatski napadač tražio od klupske uprave da ga zaista proda na koncu sezone.

liverpool

Razlog? Navodna žestoka svađa s Jurgenom Kloppom koja traje već neko vrijeme, koju su engleski izvori potvrdili Špancima.

salah-klopp

Okršaj trenera i prve zvijezde navodno traje već duže vrijeme, a Salah je već jedanput prolongirao svoju odluku na nagovor uprave koja mu je ponudila da će prihvatiti njegovu želju bude li i na kraju sezone želio napustiti "Anfield".

salah-alexanderarnold-liverpool

Real Madrid pokazivao je interes prošle sezone, ali na koncu nije otišao nikamo. Ove nije u Zidaneovim planovima, ali novonastala situacija mogla bi probuditi interes Kraljevskog kluba.

salah-real-madrid

Jedini problem u cijeloj priči jest što bi dijelio svlačionicu sa Sergiom Ramosom s kojim se lani kačio preko društvenih mreža nakon starta u finalu LP-a. A u igri za njegovo dovođenje je i Barcelona, koja onako iz drugog plana opipava puls.

barcelona

Zanimljivo ljeto je pred nama. Nikad vrelije...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti