17. 04. 2019 - 19:51
Senzacionalan povratak velikana hrvatskog rukometa: Vraća se...
907
Shares
Senzacionalan povratak velikana hrvatskog rukometa: Vraća se iz penzije kako bi pomogao svom klubu

IGOR VORI SE VRAĆA U DRESU ZAGREBA

Senzacionalan povratak velikana hrvatskog rukometa: Vraća se iz penzije kako bi pomogao svom klubu

Sport.ba
17. 04. 2019 - 19:51
0
Shares

Rukometaši PPD Zagreba u petak, 19. aprila, u Našicama igraju derbi domaćeg prvenstva s Nexeom. Mobilizacija u redovima 'zagrebaša' je na najvišem nivou, a koliko im ova utakmica znači govori i podatak da su iz mirovine odlučili vratiti jednog od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena.

'Ovim putem želimo vas obavijestiti kako će proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Igor Vori (39) u petak 19. travnja još jednom obući dres Rukometnog kluba PPD Zagreb. Svjetski i olimpijski pobjednik, osvajač EHF-ove Lige prvaka istrčat će u dresu najboljeg hrvatskog kluba u sklopu 5. kola Premijer lige za prvaka na gostovanju kod našičkog Nexea', objavili su iz redova PPD Zagreba dva dana uoči hrvatskog rukometnog derbija.

Igor Vori na kraju prošle sezone se penzionisao, oprostio se od klupskog i reprezentativnog igranja, ali je u rukometu ostao kao direktor hrvatske reprezentacije i jedan od najbližih suradnika izbornika Line Červara. No, čini se kako 'zagrebaši' bez njega ipak ne mogu...

'Igor je dijete ovog kluba i već je nebrojeno puta dokazao da je vjerni vojnik na kojeg se uvijek možemo osloniti. Na polusezoni prijavili smo Igora Vorija i Tončija Valčića za eventualni nastup ukaže li se potreba, a budući da smo već neko vrijeme uslijed ozljede Leona Šušnje deficitarni na poziciji kružnog napadača, ocijenili smo da bi nam Igorove usluge dobro došle. Igor će sigurno nastupiti protiv Nexea, a za ostatak sezone ostaje na raspolaganju ukaže li se potreba', pojasnili su ovu odluku iz PPD Zagreba.

(Sport.ba)

 

 

Učitaj još novosti