17. 04. 2019 - 18:49
Imamo li dobitnika nagrade za glupost godine? Evo šta je...
907
Shares
Imamo li dobitnika nagrade za glupost godine? Evo šta je napravio igrač Juventusa i razbjesnio sve tifoze

CANCELO U GLAVNOJ ULOZI

Imamo li dobitnika nagrade za glupost godine? Evo šta je napravio igrač Juventusa i razbjesnio sve tifoze

Sport.ba
17. 04. 2019 - 18:49
0
Shares

Juventusovi snovi o osvajanju Lige prvaka i potencijalne Triplete raspršili su se u uzvratnoj utakmici četvrtfinala s Ajaxom, koji im je očitao nogometnu lekciju. Uživanje je sinoć bilo gledati mladiće iz Amsterdama kako pokrivaju teren u Torinu, ali i odigravaju izvanredne akcije.

ajax

Juve je poveo golom Cristijana Ronalda, ali Holanđani se nisu predavali pa su preokrenuli i slavili s 2:1. Slobodno možemo reći da su talijanski prvaci još dobro prošli, pogotovo kada se sagleda nastup u drugom poluvremenu.

ronaldo-deligt

I baš je jedan post na Instagramu u kojem se spominje Ronaldo izazvao lavinu negativnih komentara navijača Juvea u smjeru Joaa Cancela. Za razliku od svog sunarodnjaka Ronalda, Cancelo se pomalo iznenađujuće nije našao u početnom sastavu Torineza. U igru je ušao tek u 64. minuti zamijenivši Mattiju De Sciglija.

ajax21

Možda se u tako maloj minutaži krije razlog zašto je napravio nevjerovatnu glupost kada je lajkao jedan uvredljivi komentar za igrače i navijače Juvea.

cancelo1

"Izuzevši Ronalda, Juventus je sr***, ekipa. Ne razumijem kako profesionalni igrači i trener mogu biti toliko glupi. Mrzim Juventus", napisao je jedan korisnik društvene mreže Instagram.

Sve ostalo je historija - bivši igrač Valencije i Intera je tu objavu označio sa ''sviđa mi se'', neko je to primijetio i vijest se poput požara proširila društvenim mrežama. Nema sumnje, Portugalac će nadređenima u klubu morati objasniti neke stvari. Navijačima, koji su ga zasuli uvredama, već se počeo izvinjavati. Pitanje je da li će imati i budućnost u Torinu nakon svega...

cancelo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti