16. 04. 2019 - 16:09
BAYERN SPREMA NAJVEĆI TRANSFER U HISTORIJI KLUBA: Hoeness i...
907
Shares
BAYERN SPREMA NAJVEĆI TRANSFER U HISTORIJI KLUBA: Hoeness i Rumenige žele ponajboljeg svjetskog igrača, NE PITAJ KOLIKO KOŠTA SRUŠIT ĆE SVE REKORDE

BUNDESLIGA

BAYERN SPREMA NAJVEĆI TRANSFER U HISTORIJI KLUBA: Hoeness i Rumenige žele ponajboljeg svjetskog igrača, NE PITAJ KOLIKO KOŠTA SRUŠIT ĆE SVE REKORDE

Sport.ba
16. 04. 2019 - 16:09
0
Shares

Ekipa Bajerna je završila posao oko dovođenja dvojice fudbalera, u pitanju su Lukas Ernandez i Benžaman Pavar.

"Benžaman Pavar i Lukas Ernandez su dva fudbalera sa kojima smo potpisali ugovor. Korentin Toliso je virtuelno novajlija imajući u vidu da je povređen čitave sezone. Očekujemo još jednog novajliju preko ljeta", rekao je Uli Henes, predsednik kluba.

corentin-tolisso-haircuts

Za Ernandeza je suma poznata, Bajern je platio Atletiku 80 miliona eura, što su mnogi procenili kao previše za defanzivca. Imajući u vidu politiku Bajerna u prethodnim godinama, to i jeste previše, a šta o tome kaže Henes?

"Pitam se zašto sam kritikovan što sam potrošio 80 miliona na Ernandeza. Već sam vam rekao, ne možemo se boriti sa najboljim timovima Engleske i Španije, kao i sa Pari Sen Žermenom", rekao je on.

lucashernandez

Da li će posegnuti i za 100 miliona eura, odnosno da li će dovesti fudbalera koji toliko vrijedi?

"Sigurno ne ove godine. Moram da priznam da je i 80 miliona prije par godina bilo ogromno i nezamislivo. Recimo, da mogu, odmah bih doveo Kilijana Mbapea. On je fantastičan igrač, ali mi je potreban novac", rekao je on.

Pitanje je sada da li će Bajern krenuti po Pepea iz Lila, ovaj fudbaler se povezivao sa Bajernom u prethodnom periodu i navodno su Bavarci na pol poziciji za dovođenje ovog fudbalera. Da li je upravo on taj jedan novajlija koji će biti doveden preko ljeta nije otkrio Henes.

skysports-kylian-mbappe-psg-4632311

Jedno od pitanja bilo je upućeno i o budućnosti trenera Nika Kovača, a izgleda da se nazire rešenje.

"Otkaz treneru je jedan od najtežih mogućih poteza u fudbalu. Uvijek sam ih gledao kao ljude. Osjećam se bolesno kada kažem čovjeku da mora da ode. Uvek ću reći da je otkaz Hejnkesu 1991. godine najveća greška u mojoj karijeri. Što se tiče Kovača, svidjelo mi se kako je vodio tim u teškim situacijama u novembru. Tim je bio u tranziciji. Morate biti strpljivi, potrebno je zamijeniti Robena i Riberija", rekao je on.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti