16. 04. 2019 - 16:13
KOPLJANICI ŽELE NOVU SENZACIJU I UNIŠTITI RONALDOV SAN...
907
Shares
KOPLJANICI ŽELE NOVU SENZACIJU I UNIŠTITI RONALDOV SAN Bespoštedna bitka u Torinu za polufinale Lige prvaka (GRAFIKA)

LIGA PRVAKA

KOPLJANICI ŽELE NOVU SENZACIJU I UNIŠTITI RONALDOV SAN Bespoštedna bitka u Torinu za polufinale Lige prvaka (GRAFIKA)

Sport.ba/Germanijak.hr
16. 04. 2019 - 16:13
0
Shares

Juventus večeras nastavlja svoju zacrtanu misiju - put ka tronu najbolje momčadi Evrope, što su dolaskom Ronalda i postavili kao glavni cilj. Da to nije lagana šetnja vidjeli smo još u lovu na Atletico Madrid u prethodnom kolu, a nadobudni Ajax ih je također namučio u prvoj četvrfinalnoj utakmici u Amsterdamu. Ipak, ako su uhvatili dva gola zaostatka protiv ponajbolje obrane na svijetu, realnost nalaže da će znati odbraniti 1:1 na svom terenu.

ronaldo-cancelo-juventus

Iako Stara dama ima povoljan rezultat zbog pogotka u gostima, morat će dobro zapeti ako misli opravdati ulogu favorita. Momčad iz Amsterdama demonstrira napadački nogomet bez priznavanja autoriteta te su u većini prve utakmice bili bolji protivnik, a Juventus su limitirali na samo jednom udarcu u okvir. Na njihovu žalost taj udarac je njihov ovogodišnji talisman Ronaldo pretvorio u pogodak. Kopljanici su se do kraja vratili iz minusa te izjednačenjem kupili nadu za uzvrat.

1

Massimiliano Allegri je odmarao igrače za ovu utakmicu i doživio poraz s rezervama od SPAL-a, ali taj poraz je samo odgodio matematičko osiguranje obrane naslova prvaka Italije koje su zakazali za iduću domaću utakmicu. Za večerašnji dvoboj postoje neki upitnici oko nastupa nekih igrača zbog ozljeda, kao npr. stupa obrane Chiellinija koji nije nastupio ni u prvom dvoboju, Douglasa Coste kojeg već duže muče ozlijede, Cana i Matuidija, ali trener ima adekvatne zamjene i to se ne bi smjelo odraziti na Juventusovu igru. Najveći problem i glavobolju mu zadaje ozljeda Marija Mandžukića kojeg sigurno neće biti u sastavu.

Osim kartoniranog Nicolasa Tagliaficoa, trener Ten Hag bi trebao imati na raspolaganju sve igrače iz prošlog dvoboja. Navijače nizozemskog kluba zabrinula je ozljeda mladog veznjaka Frenkiea de Jonga, koji je zbog problema s koljenom izašao u 28. minuti utakmice protiv Excelsiora, ali po medijskim napisima bit će spreman za večerašnji ogled.

2

Gigant iz Torina ima povoljan rezultat i odlučujuću utakmicu pred domaćim navijačima, ali Ajax je pokazao da ima oštre zube u prošlom kolu protiv Reala. Nitko razuman ih neće otpisati, a njihov prolaz u Torinu iako bi bio veliko iznenađenje, ne bi spadao pod rubriku -  senzacija.

Učitaj još novosti