16. 04. 2019 - 16:08
Starčević: Na Grbavici ćemo igrati samo sa željom da ostvarimo...
907
Shares
Starčević: Na Grbavici ćemo igrati samo sa željom da ostvarimo pobjedu!

TRENER KRUPE OPTIMISTA

Starčević: Na Grbavici ćemo igrati samo sa željom da ostvarimo pobjedu!

Sport.ba
16. 04. 2019 - 16:08
0
Shares

Fudbaleri Krupe proteklog vikenda odigrali su meč sezone i s uvjerljivih 5:2 deklasirali Čelik, koji gaji i evropske ambicije. Uprkos pobjedi, fudbaleri iz kanjona Vrbasa i dalje su posljednji na tabeli Premijer lige i slijedi im grčevita borba za opstanak.

Trenutno su velikih šest bodova ispod crte ispadanja, ali trener Slobodan Starčević ne gubi nadu.

“Čestitam momcima na sjajnoj igri i najubjedljivijoj pobjedi otkako se takmičimo u Premijer ligi. I u prethodnim utakmicama dobro smo igrali, ali nismo bili blizu pobjede. Na teren sam poslao najofanzivniju postavu koju imam i pokazalo se to kao pun pogodak. Dali smo pet pogodaka, mogli još bar dva ili tri, ali se pokazalo da nam ponovo defanziva nije bila na visini. Olako primamo pogotke i to je nešto na čemu moramo da radimo još intenzivnije”, istakao je Starčević.

U narednom kolu koje je na rasporedu u subotu slijedi duel sa Željezničarom na Grbavici.

“Moramo pokušati da nastavimo u ovom tempu. Čeka nas gostovanje na Grbavici, kod ranjenog Željezničara pa u toj utakmici, ali i svim ostalim koje slijede, moramo igrati sa izraženom željom da ostvarimo pobjedu, jer nas samo trijumfi ostavljaju u borbi za opstanak”, poručio je Starčević.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti