09. 04. 2019 - 10:23
IPAK NIŠTA OD MILANA Mitroviću ponuđen transfer života -...
907
Shares
IPAK NIŠTA OD MILANA Mitroviću ponuđen transfer života - postaje najskuplji Srbin ikada, zarađivat će NESTVARNE SVOTE

KINA NAJIZGLEDNIJA DESTINACIJA

IPAK NIŠTA OD MILANA Mitroviću ponuđen transfer života - postaje najskuplji Srbin ikada, zarađivat će NESTVARNE SVOTE

Sport.ba
09. 04. 2019 - 10:23
0
Shares

Fulham će od naredne sezone igrati Championship, a čini se da njihov dres više neće nositi Aleksandar Mitrović.

mitrovic1Iz londonskog kluba su nagovještavali da bi sjajni Srbin mogao i naredne sezone biti njihov član, ali to će se zaista teško dogoditi.

mitrovicIstini za volju, Mitar je trenutno mnogo bliže odlasku nego ostanku. Ponuda ima, najviše iz Premijer lige, ali pojedini mediji u Italiji tvrde da je za Mitrovića zainteresovan i slavni Milan.

mitrovicIdeja Rossonera je, navodno, da spoje Mitrovića i Piateka, a takođe im je interesantan i vezista Fulhama Serry. Fudbaler iz Obale Slonovače je papreno plaćen prethodnog ljeta i na kraju nije opravdao očekivanja.

piatek-milanMeđutim, ne bi trebalo zaboraviti da ga je svojevremeno željela i Barcelona, što svakako znači da Serry posjeduje kvalitet. Nije Milan jedini, pošto Serryja želi i gradski rival Inter. Jasno je da će u Fulhamu doći do osjetnog osipanja igračkog kadra.

ogc-nice-midfielder-jean-michael-serri-is-transfer-market-darling

Ipak, najizglednija opcija za Aleksandra jeste Kina. Rossoneri neće moći parirati bogatim Azijatima, tačnije, Gvangžu Evergrandeu koji je bi za Srbina platio nestvarnih 60 miliona eura.

mitrovic

Fabio Cannavaro, koji je inače trener ovog kluba, ne žali novac da dovede Mitrovića kom bi dao sedmičnu platu od čak 350.000 eura. Tako barem tvrdi tamošnji ''Exspress'' pozivajući se na svoje izvore.

mitrovic1Gvangžu bi na Mitrovića morao da čeka do 1. jula s obzirom na to da se prelazni rok u Kini otvara tada. Ipak, bio bi to transfer karijere mladog napadača...

mitrovic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti