05. 04. 2019 - 23:16
VELIKA ZVIJEZDA ZATRAŽILA DA GA PUSTE U REAL: Perez spremio...
907
Shares
VELIKA ZVIJEZDA ZATRAŽILA DA GA PUSTE U REAL: Perez spremio 180 miliona funti – spremni su da ga dovedu!

HARRY KANE NA METI KRALJEVA

VELIKA ZVIJEZDA ZATRAŽILA DA GA PUSTE U REAL: Perez spremio 180 miliona funti – spremni su da ga dovedu!

Sport.ba
05. 04. 2019 - 23:16
0
Shares

Real Madrid je dobio veliki poticaj u transferu igrača svjetske klase i jednog od najboljih napadača na svijetu Harry Kanea, nakon što je objavljeno da je igrač zamolio Tottenhama da mu dopusti da se preseli u Los Blancose.

kane-alli-tottenham

Kane se uspio etablirati kao jedan od najboljih napadača na planeti u posljednjim sezonama, a igrač je čak uspio osvojiti Zlatnu kopačku na Svjetskom prvenstvu i dvije Zlatne kopačke u Premier igi u to vrijeme.

kane

Međutim, unatoč osobnim uspjesima u Engleskoj, čini se da je Kane željan prekinuti suradnju sa svojim trenutnim klubom iz Londona i zapečatiti preseljenje u španjolsku prijestolnicu.

kane-subasic

Prema riječima Don Balona, omiljena opcija Florentino Pereza je da ojača Realov napad je Kane, uz napomenu da je Englez želio napustiti Spurse prije nekog vremena.

real

U izvješću se također navodi da je Kane od tada zatražio od kluba da mu dopusti preseljenje u Real Madrid, a Los Blancosi su spremni odvojiti 180 miliona eura kako bi ga potpisali.

zidane-perez

Real se ove sezone mučio pred golom protivnika, nešto što je uglavnom bilo od odlaska Cristiana Ronalda prošlog ljeta.

cristiano-ronaldo-juventus-atletico-madrid-champions-league-1612lqd28uekw1updnslv2mcsr

Zvijezde poput Karima Benzeme i Gareth Balea nisu uspjele zauzeti mjesto koje je Ronaldo ostavio kada je otišao u Juventus na početku sezone, a čini se da će klub morati zaroniti u transfer tržište kako bi našli rješenje za svoje probleme.

benzema-real

Izgleda da su to i uradili i njihovo rješenje dolazi u obliku Kanea, čije će potpisivanje biti mnogo lakše nakon ovih izvješća.

kane1

Učitaj još novosti