05. 04. 2019 - 17:26
PADA REKORD SVIH REKORDA Velikan poslao ponudu od 257 miliona...
907
Shares
PADA REKORD SVIH REKORDA Velikan poslao ponudu od 257 miliona funti za globalnu superzvijezdu!

UNITED SILNO ŽELI NEYMARA - TVRDI DON BALON

PADA REKORD SVIH REKORDA Velikan poslao ponudu od 257 miliona funti za globalnu superzvijezdu!

Sport.ba
05. 04. 2019 - 17:26
0
Shares

Manchester United je navodno napravio ponudu od 257 miliona funti za superzvijezdu PSG-a Neymara pred potencijalni svjetski rekord u transferima.

neymar

Prema španskim izvorima s Don Balona, ova velika vijest je stigla u Real Madrid, koji bi sada mogao odgovoriti toj ponudi, jer i oni žele dovesti Neymara ovog ljeta.

neymar

U izvješću se objašnjava kako je Unitedu očajnički potreban transfer ove vrste, te je sugerirano da bi mogli pomoći finansirati taj transfer tako što će ponuditi Paul Pogbu PSG-u zauzvrat.

darmian-pogba

Slijedi još jedan Don Balonov izvještaj koji tvrdi da su Crveni đavoli postavili traženu cijenu od oko 128 miliona funti za Pogbu ovog ljeta, a Franuz je privukao i interes Real Madrida.

real-benzema-modric

Kada bi mogli dobiti Neymara to bi bilo odlično za United, a 27-godišnja se pokazao kao jedan od najboljih igrača na planeti.

thiago-silva-neymar-dani-alves-psg

Neymar bi mogao napraviti sljedeći korak i vjerovatno ima želju da se testira u najvećoj ligi na svijetu, Premier ligi i bilo bi sjajno za neutralce i navijače Manchester Uniteda kada bi ga vidjeli na Otoku.

neymar

Bivša zvijezda Barcelone bi mogla biti idealna zamjena za Alexis Sancheza, koji je pokazao da nije svjetska klasa kao što se United nadao kada ga je kupovao od Arsenala prošlog siječnja.

alexis-sanchez-united

Učitaj još novosti