10. 01. 2019 - 16:01
ITALIJANI TVRDE - GOTOVO JE: Mandžo pravi POSAO ŽIVOTA,...
907
Shares
ITALIJANI TVRDE - GOTOVO JE: Mandžo pravi POSAO ŽIVOTA, poznato kad potpisuje ugovor

OSTAJE U TORINU

ITALIJANI TVRDE - GOTOVO JE: Mandžo pravi POSAO ŽIVOTA, poznato kad potpisuje ugovor

Sport.ba
10. 01. 2019 - 16:01
0
Shares

Mario Mandžukić ljetos je bio skoro pa siguran putnik iz Torina. Ipak, Hrvat je odlučio ostati i boriti se za mjesto u početnom sastavu. U pojedinim mečevima impresionirao je Maxa Allegrija i zaslužio poziciju u startnih 11.

Često je baš u derbijima bio čovjek odluke, a navijači su itekako zadovoljni bivšim napadačem Dinama, Wolfsburga, Bayerna i Atletica. Uveliko se nagađalo da bi mogao preseliti u daleku Kinu.

milenkovic-mandzukic2

Ipak, brak Juventusa i Marija Mandžukića se nastavlja, tvrdi "La Stampa". Hrvatski napadač će produžiti saradnju sa Starom damom do 2022. i potpis bi trebao uslijediti do utakmice s Atleticom Madridom u osmini finala Lige prvaka 20. februara.

milenkovic-mandzukic

Nisu još poznati detalji koliko će sjajni ofanzivac zarađivati te hoće li doći do poboljšanja sadašnjih uvjeta. Mandžukić u Juventusu, prema "Calciomercatu", zarađuje tri i pol miliona eura godišnje, a aktuelni ugovor mu istječe 2020. godine.

kovacic-rakitic-mandzukic

Mandžukiću su 32 godine i torinski ga klub želi vezati do kraja karijere. Očito da je na najboljem putu da to i ostvari.

U 19 utakmica zabio je devet golova i upisao tri asistencije. Jedan je od glavnih igrača Maxa Allegrija, a italijanski stručnjak skoro pa da ne može zamisliti postavu bez Marija...

mandzukic-juve

mandzukic1

mandzukic

cristiano-ronaldo-mario-mandzukic

juve-mandzukic-ronaldo

mandz

mario-mandzukic-juventus

mario-mandzukic1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti