13. 12. 2018 - 18:59
EDUARDO NAPUSTIO LEGIJU: Evo gdje će nastaviti karijeru, a...
907
Shares
EDUARDO NAPUSTIO LEGIJU: Evo gdje će nastaviti karijeru, a navijači ovog VELIKOG KLUBA SU ODUŠEVLJENI

MOGUĆ POVRATAK U SVOJ BIVŠI KLUB

EDUARDO NAPUSTIO LEGIJU: Evo gdje će nastaviti karijeru, a navijači ovog VELIKOG KLUBA SU ODUŠEVLJENI

Sport.ba
13. 12. 2018 - 18:59
0
Shares

Eduardo Da Silva Dudu odlazi iz varšavske Legije nakon godinu dana. Bivši napadač Dinama i Arsenala, te hrvatski reprezentativac u Poljsku je stigao u siječnju prošle godine i potpisao jednogodišnji ugovor.

Dudu je predstavljen kao veliko pojačanje, no u 14 utakmica koliko je odigrao u dresu Legije upisao je tek dvije asistencije i nije uspio zabiti. Kako je iz Legije otišla i hrvatska kolonija trenera, u klubu su odlučili da Eduardu neće produžiti ugovor. S donedavnim suigračem oprostio se i bivši kapetan Dinama Domagoj Antolić.

"Bila je čast dijeliti svlačionicu s tobom", napisao je Antolić na Instagramu na kojem je podijelio fotografiju s Duduom.

eduardo

Odlazak iz Legije pokrenuo je nove priče o njegovom povratku u Hrvatsku. Nije tajna da je Dudu još od kada je otišao iz Dinama tiha patnja svih Dinamovih navijača, ali i ljudi u upravi. Iako je Nenad Bjelica složio strašnu ekipu u Zagrebu, Eduardo bi mu sigurno mogao pomoći u pohodu na Europsku ligu. Uoči odlaska u Legiju, interes su pokazali i Rijeka i Osijek.

"Rijeka je organiziran klub, baš kao i Osijek. Ako mi netko predstavi dobar projekt, spreman sam razgovarati", rekao je Dudu prošle zime.

I dok se navijači, posebno oni Dinamovi, nadaju da će se Dudu konačno vratiti u HNL, Hrvat rođen u Brazilu na stolu ima i nekoliko ponuda klubova iz rodne zemlje. Sada dolazi na odmor u Zagreb i tijekom adventa će razmisliti što dalje. U novi klub može otići besplatno što je također veliki plus.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti