13. 12. 2018 - 16:24
KRAJ ZA VELIKU ZVIJEZDU REALA: Došao je u sukob s navijačima,...
907
Shares
KRAJ ZA VELIKU ZVIJEZDU REALA: Došao je u sukob s navijačima, a zatim je odbio KAPITENSKU TRAKU

LIGA PRVAKA

KRAJ ZA VELIKU ZVIJEZDU REALA: Došao je u sukob s navijačima, a zatim je odbio KAPITENSKU TRAKU

Sport.ba
13. 12. 2018 - 16:24
0
Shares

ISCO je u srijedu navečer u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka između Real Madrida i CSKA Moskve na Santiago Bernabeuu (0:3), prilikom Marcelove zamjene, odbio kapitensku traku.

"Rekao mi je da traku predam Carvajalu. Zašto? Nemam pojma", izjavio je nakon utakmice Marcelo koji je traku proslijedio Daniju Carvajalu koji ga je zamijenio u 74. minuti.

Realovi navijači zvižducima su popratili Iscovo odbijanje kapetanske trake, pa su ga do konca meča vrijeđali. I prije sporne 74. minute u nekoliko je navrata ulazio u rasprave s navijačima. Španjolski mediji spekuliraju kako je Iscov ispad posljedica revolta prema odlukama trenera Santiaga Solarija. Razlog? Mizerna minutaža.

isco

Otkako je Santiago Solari imenovan nasljednikom Julena Lopeteguija, Isco je na travnjaku od mogućih 900 minuta proveo tek 292.

Sedmicama unazad najavljuje se Iscova prodaja. Kao potencijalni kupci spominju se Manchester City i Bayern München te Juventus i Napoli. Iscova otkupna klauzula iznosi 700 miliona eura, no cijena transfera - s obzirom na okolnosti - bila bi znatno manja u slučaju uspješnih pregovora.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti