12. 12. 2018 - 09:24
GROM IZ VEDRA NEBA! Rakitić prodaje kuću u Barceloni, ODLAZI u...
907
Shares
GROM IZ VEDRA NEBA! Rakitić prodaje kuću u Barceloni, ODLAZI u novi SUPER TIM!

PRIPREMA SE ZA ODLAZAK

GROM IZ VEDRA NEBA! Rakitić prodaje kuću u Barceloni, ODLAZI u novi SUPER TIM!

Sport.ba
12. 12. 2018 - 09:24
0
Shares

Novinar Quique Guasch s radija Catalunya objavio je vijest da Ivan Rakitić prodaje svoju kuću u predgrađu Barcelone, a razlog je transfer u pariški PSG.

rakitic

"Ivan Rakitić bio je blizu PSG-a prošlog ljeta, no odlučio je ostati u Barceloni. Ovoga puta Rakitić je svjestan da Barcelona neće moći ponuditi jednaki iznos kao i PSG, pa je odlučio prihvatiti ponudu pariškog sastava", tvrdi novinar, koji je isto tako otkrio da je Rakitić već upisao djecu u školu francuskog jezika da budu spremne za iduće ljeto.

rakitic-suarez-barcelona

Odštetna klauzula hrvatskog reprezentativca iznosi 125 miliona eura, no Barcelona će vjerojatno prihvatiti i manju ponudu. PSG je navodno spreman izdvojiti oko 100-tinjak miliona, od čega oko osam miliona dobiti hrvatski reprezentativac samo za potpis na ugovor.

pique-rakitic-barca

Hrvatski reprezentativac jedan je od najvažnijih igrača katalonskog diva. Rakitić je u posljednjih godinu dana nakupio veliku minutažu, igra gotovo svaku utakmicu, što je dovoljan pokazatelj koliko znači za igru Ernesta Valverdea. 

rakitic-barca

No, hrvatski reprezentativac ima već 30-godina i logično je da Barcelona razmišlja o njegovom nasljedniku, mlađoj verziji njega. 

Rakitić je navodno kao uvjet prošlog ljeta za ostanak tražio da igra po dekretu u prvoj ekipi, što u katalonskom sastavu ima jedino Lionel Messi. No, kako je Barcelona već koketira s novim pojačanjima, između ostalog i PSG-ovim Rabiotom, Rakitić je svjestan da mu se situacija do idućeg ljeta može itekako promijeniti.

rabiot4

Možda je upravo Rabiot, sedam godina mlađi veznjak, rješenje koje traži Barcelona nakon hrvatskog reprezentativca. Vrijeme će dati odgovor na to pitanje.

rabio3

rakitic4

rakitic

modric-rakitic

rakitic-benzema-epa

rakitic6

(Sport.ba)

Učitaj još novosti