12. 12. 2018 - 08:49
BRAZZO SALIHAMIDŽIĆ SE RJEŠAVA VELIKE ZVIJEZDE BAYERNA:...
907
Shares
BRAZZO SALIHAMIDŽIĆ SE RJEŠAVA VELIKE ZVIJEZDE BAYERNA:

GODINA PROMJENE ZA BAYERN

BRAZZO SALIHAMIDŽIĆ SE RJEŠAVA VELIKE ZVIJEZDE BAYERNA: "Mislim da mu je ovo posljednja sezona, pred nama je godina promjena..."

Sport.ba
12. 12. 2018 - 08:49
0
Shares

Sportski direktor njemačkog fudbalskog privoligaša Bayern Munchena Hasan Salihamidžić izjavio je kako misli da je ovo posljednja sezona francuskog fudbalera Franka Riberyja u dresu Bayern Munchena, javlja Anadolija.

salih

Fudbalski stručnjak bh. porijekla i nekadašnji fudbaler njemačkog kluba Salihamidžić istakao je kako 35-godišnji Ribery od velikog značaja za klub sa Allianz Arene.

Salihamidžić je istakao kako je u toku godina promjene za Bayern Munchen, a na pitanje da li je ovo posljednja sezona za Franka Riberyja, odgovorio je:

ribery2

“Predsjednik je to rekao, mislim da će tako biti.”

Dodao je kako je ovoj temi razgovarao sa predsjednikom Upravnog odbora Bayern Munchena Kar-Heinzeom Rummenigeom i predsjednikom kluba Ulijem Hoenessom.

salihamidzic

Salihamidžić je istakao kako postoji mogućnost da se Riberyju, nakon što okonča igračku karijeru, dodijeli neka dužnost unutar kluba.

“Možemo razgovarati o svemu. Obilježio je jedan period u klubu. On je veliki igrač, baš kao i Arjen Robben”, kazao je Salihamidžić.

franck-ribery-bayern

Međutim, iskusni francuski fudbaler se još uvijek nada novom ugovoru.

"Vidjet ćemo šta će se desiti. Osjećam se dobro, igram na dobrom nivou i nemam nikakvih problema. Meni je najbitnije da se dobro zabavljam, opušten sam potpuno i najvažnije je da tim igra dobro i da pobjeđujemo", istakao je Ribery.

franck-ribery-ljut

Francuz Ribery nosi dres Bayern Munchena od 2007. godine. Holanđanin Arjen Robben je također najavio da će na kraju ove sezone napustiti klub sa Allianz Arene.

ribery-robben

robben12

bay2

bayern-slavlje

bayern

(Sport.ba)

Učitaj još novosti