06. 12. 2018 - 10:12
SJAJNI ZMAJ PRAVI TRANSFER KARIJERE: Pojačat će redove...
907
Shares
SJAJNI ZMAJ PRAVI TRANSFER KARIJERE: Pojačat će redove polufinaliste Lige prvaka?!

CIMIROT NA METI ROME

SJAJNI ZMAJ PRAVI TRANSFER KARIJERE: Pojačat će redove polufinaliste Lige prvaka?!

Sport.ba
06. 12. 2018 - 10:12
0
Shares

Nakon Miralema Pjanića i Ervina Zukanovića dres Rome mogao bi obući još jedan bosanskohercegovački reprezentativac i tako se pridružiti Edinu Džeki.

dzeko-kolarov

Na Apeninima se piše kako je bh. reprezentativac Gojko Cimirot sjajnim igrama u Belgiji 'zapao za oko' Rominom sportskom direktoru Monchiju, koji uveliko priprema teren za januar, a navodno interesovanje je prokomentarisao i Miki Stević.

cimirot-grci

Odranije je poznato kako nekadašnji igrač Borussije Dortmund vodi brigu o karijeri Cimirota...

cimirot

"Roma? Ne, nije bilo kontakta. Postoji još nekoliko klubova u Italiji koji se interesuju za Cimirota, ali o tome je suvišno sada pričati, jer konkretna ponuda još nije došla", pojasnio je Stević, prenose mediji u Italiji.

roma2

Glasine o interesovanju Rome za Cimirota (25) pojavile su se nakon što je Monchi u Belgiji gledao Standardovu utakmicu, a uz bh. nogometaša, mediji pišu kako se u njegovom notesu našao i Razvan Marin koji se i ranije dovodio u vezu s Vučicom.

standard-cimirot

Podsjetimo, Gojko Cimirot je već jednom u karijeri nosio bordo dres, i to onaj FK Sarajevo. Hoće li biti što od eventualnog transfera Cimirota u Romu doznaćemo uskoro, no sigurno je kako bi to bio veliki iskorak u karijeri mladog bh. reprezentativca.

cimirot-utakmice-protiv-jakih-protivnika-mnogo-znace-za-mlade-igrace-u-ekipi1

cimirot

cimirot

gojko-cimirot

gojko-cimirot-paok

gojko-cimirot

Gojko-Cimirot

cimirot

cimirot-werder

(Sport.ba)

Učitaj još novosti