05. 12. 2018 - 22:55
PREMIERSHIP: Chelsea pao kod Wolvesa, Liverpool preokrenuo...
907
Shares
PREMIERSHIP: Chelsea pao kod Wolvesa, Liverpool preokrenuo zaostatak

PREMIERSHIP

PREMIERSHIP: Chelsea pao kod Wolvesa, Liverpool preokrenuo zaostatak

Sport.ba
05. 12. 2018 - 22:55
0
Shares

U 15. kolu Premiershipa nogometaši Chelseaja upisali su drugi prvenstveni poraz. Na gostovanju su poraženi od Wolverhamptona nakon početnog vodstva 1-0.

Svoj peti ovosezonski gol, a drugi prvenstveni, postigao je Ruben Loftus-Cheek u 18. minuti utakmice. Na odmor se otišlo s prednošću 'Bluesa', a sredinom drugog dijela Wolvesi u tri minute preokreću rezultat. Prvoj je Raul Jimenez zabio u 59. minuti, da bi Diogo Jota donio tri boda svojoj momčadi protiv Maurizija Sarrija. Za razliku od londonske momčadi, Liverpool je na gostovanju uzeo sva tri boda protiv Burnleya rezultatom 3-1, ali nije izgledalo tako lako. U prvom poluvremenu se mreže nisu tresle, a drugo je počelo šokom za Jurgena Kloppa.

Cork je zabio za vodstvo domaćih u 54. minuti, ali slavlje Burnleya nije dugo trajalo jer su Redsi već osam minuta kasnije stigli do izjednačenja preko Jamesa Milnera. Njemački strateg je utakmicu počeo bez udarnog napadačkog trozupca, ali kada je vidio da je 'vrag odnio šalu', u igru je ubacio i Mohameda Salaha te Roberta Firmina. Upravo je Firmino zabio u 69. minuti za preokret Liverpoola, dok je Shaqiri postavio konačan rezultat u sudačkoj nadoknadi za nastavak borbe za titulu s Manchester Cityem, uoči najtežeg, zimskog, dijela sezone.

U ostalim utakmicama, Everton i Newcastle su odigrali neriješeno 1-1, a istim rezultatom završio je dvoboj Fulhama i Leicestera.

Premiership, 15. kolo, rezultati

Burnley – Liverpool 1:3 (Cork 54'/ Milner 62', Firmino 69', Shaqiri 90+1')

Everton – Newcastle 1:1 (Richarlison 38'/ Rondon 19')

Fulham – Leicester 1:1 (Kamara 42'/ Maddison 74')

Wolverhampton – Chelsea 1:2 (Jimenez 59', Jota 62'/ Loftus-Cheek 18'

(Sport.ba)

Učitaj još novosti