05. 12. 2018 - 23:07
VEČER KIKSEVA U LIGUE 1: Parižani drugi put zaredom ostaju bez...
907
Shares
VEČER KIKSEVA U LIGUE 1: Parižani drugi put zaredom ostaju bez punog plijena, Vaha potopio Marseille

LIGUE 1

VEČER KIKSEVA U LIGUE 1: Parižani drugi put zaredom ostaju bez punog plijena, Vaha potopio Marseille

Sport.ba
05. 12. 2018 - 23:07
0
Shares

Nakon remija kod Bordeauxa prethodnog vikenda, nogometaši Paris Saint-Germaina ponovno su odigrali neriješeno u francuskom prvenstvu. Ovog puta su gubili do 71. minute, nakon što je Lala iz penala doveo Strasbourg u vodstvo krajem prvog poluvremena.

Dvadeset minuta prije kraja Edinson Cavani, također iz jedanaesterca, donosi bod Parižanima.

Iako je ovo drugi kiks vodeće momčadi prvenstva, i dalje su na mirnoj udaljenosti od 14 bodova prednosti nad drugoplasiranim Lilleom. Osim neočekivanog remija aktualnog prvaka, kikseve su doživjeli i Lyon te Marseille.

vaha

'Lavovi' su na svom terenu 'iskontrirani' u dvije minute od Rennesa. Hatem Ben Arfa zabio je gol u 41. minuti za vodstvo, a konačnih 2-0 postavio je Siebatcheu u 43. minuti. Marseille ima veliki razlog za žaljenjem nad večerašnjom utakmicom. Momčad s juga Francuske dva puta je bila u vodstvu, prvo preko Sansona (28'), a potom i pogotkom Thauvina iz jedanaesterca (36'), ali Nantes – pod vodstvom Vahida Halilhodžića uspijeva preokrenuti pogocima Sale (30'), Tourea (45+1') i Boschilije (63').

U ostalim utakmicama, Bordeaux je sa 3-2 pobijedio Saint-Etienne, Nimes je na gostovanju srušio Caen sa 2-1, dok je Toulouse također u gostima upisao minimalnu pobjedu protiv Reimsa. Siguran domaćin, kao Bordeaux, bio ej Dijon koji je svladao Guingamp 2-1.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti