19. 11. 2018 - 10:57
GOTOVO JE - IBRA SE VRAĆA U EVROPU: Zaboravite Milan, Zlatan...
907
Shares
GOTOVO JE - IBRA SE VRAĆA U EVROPU: Zaboravite Milan, Zlatan će pojačati ponajveći klub svih vremena!

KATALONSKI SPORT TVRDI

GOTOVO JE - IBRA SE VRAĆA U EVROPU: Zaboravite Milan, Zlatan će pojačati ponajveći klub svih vremena!

Sport.ba
19. 11. 2018 - 10:57
0
Shares

Španski ''Sport'' javlja da je aktuelni šampion Evrope odlučio da ''osvježi'' napad dovođenjem iskusnog Šveđanina bh. korijena Zlatana Ibrahimovića. Popularni Ibra u posljednje vrijeme se sve češće dovodio u vezu s eventualnim povratkom u redove Milana, ali čini se da će Rossoneri imati žestoku konkurenciju u vidu Real Madrida.

Zlatanu je istekao ugovor s Los Angeles Galaxyjem, a u Madridu ga vide kao idealno rješenje kako bi proširili opcije u navali. O ovoj temi se stidljivo pričalo još krajem oktobra, ali je ona postala intezivnija u posljednjih nekoliko dana.

Real se ove sezone i te kako bori s realizacijom, a itekako se osjeti odlazak Cristijana Ronalda koji briljira u Torinu. Osim o Ibrahimoviću, Real gleda i ka Monacu. Naime, Florentino Perez je veliki pobornik dovođenja Radamela Falcaa. Bivši član Atlettica je ipak trenutno u drugom planu na "Santiago Bernabeu" zbog činjenice da ima važeći ugovor s Kneževima do 2020. godine.

falcao

Podsjetimo, Real je na 12 mečeva u Primeri postigao samo 20 golova. Čak 14 manje od vodeće Barselone. I zaostaje četiri boda za Kataloncima...

florentino-perez

zlatan-ibrahimovic-1

falcao

ibrahimovic1

falcao

ibrahimovc

falcao

(Sport.ba)

Učitaj još novosti