03. 10. 2018 - 16:36
OPTUŽIVALI SU JE DA JE RASTURILA BRAK ORLU Fudbaleri su...
907
Shares
OPTUŽIVALI SU JE DA JE RASTURILA BRAK ORLU Fudbaleri su oduvijek bili njena meta... Jednom je pomutila pamet!

JOVANA GAJIĆ

OPTUŽIVALI SU JE DA JE RASTURILA BRAK ORLU Fudbaleri su oduvijek bili njena meta... Jednom je pomutila pamet!

03. 10. 2018 - 16:36
0
Shares

Atraktivna manekenka Jovana Gajić dospjela je u žižu javnosti kada je stupila u ljubavnu vezu s bivšim reprezentativcem Srbije Zoranom Bambijem Tošićem. Navodno, zgodna Jovana je glavni krivac za raspad Tošićevog braka s bivšom suprugom Dijanom.

1

Fudbaler Partizana se razveo 2013. godine, a samo nekoliko sedmica nakon razvoda počeo je da se pojavljuje u javnosti sa zgodnom crnkom. Iako su oni tvrdili da su u vezu stupili tek poslije razvoda, spekulisalo se da je afera znatno duže trajala. Šuškalo se da je Gajićeva oduvek bila slaba na fudbalere. Voljela je da flertuje s njima, pa je tako jednom prilikom i upoznala Tošića. Između njih su sjevnule varnice još dok je bio u braku s Dijanom, pišu srbijanski mediji.

2

Podsjetimo, Tošić s bivšom suprugom ima dvije kćerke, a razvod je uspješnog fudbalera koštao milione. Od 2013. godine fudbaler je u skladnoj vezi s Jovanom. Prije godinu dana su dobili kćerkicu Petru, a sada čekaju i drugo dijete.

6

Jovana je izuzetno aktivna na društvenim mrežama. Na opšte zadovoljstvo jačeg pola, uživa da objavljuje provokativne fotografije, a često je i na udaru kritika zbog plastičnih operacija koje je imala na sebi.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti