19. 09. 2018 - 16:34
BOLJE MIJEŠA NEGO ŠTO IGRA BASKET Jedna od najatraktivnijih...
907
Shares
BOLJE MIJEŠA NEGO ŠTO IGRA BASKET Jedna od najatraktivnijih sportistkinja svijeta ponovo je sama

VALENTINA VIGNALI

BOLJE MIJEŠA NEGO ŠTO IGRA BASKET Jedna od najatraktivnijih sportistkinja svijeta ponovo je sama

Sport.ba
19. 09. 2018 - 16:34
0
Shares

Valentina Vignali je jedna od najszgodnijh košarkašica na svijetu, zbog čega mnogi i ne mare previše za njene igre pod obručem. Italijanka je više posvećena modelingu i u tome je mnogo uspješnija nego kao košarkašica Atena Basket Rome, koja igra u Seriji B.

valentina

Osim što se nekoliko godina bavi manekenstvom, Valentina se polako seli i na TV ekrane. Na Instagramu je prati preko 1.800.000 korisnika. Jedna od najatraktivnijih sportistkinja svijeta i velika Instagram zvijezda ponovo je sama.

1

27-godišnja zanosna košarkašica saopštila je nedavno da više nije u vezi sa Stefanom Laudonijem, također košarkašem. Njihova veza od početka bila je kontraverzna, prošlog novembra desio se prvi raskid, ali ubrzo su se vratili jedno drugom. Međutim, čini se da je sada njihovoj ljubavi definitivno došao kraj, što su i potvrdili putem svojih Instagram profila.

3

Atraktivna Valentina koja je obećala da će ostati u košarci nedavno je odmarala na Sejšelima odakle je i saopštila vijest da je ponovo sama, što je izazvalo brojne komentare i odobravanje među muškim fanovima.

4

6

5

7

8

9

(Sport.ba)

Učitaj još novosti