03. 09. 2018 - 17:11
Thibaut Courtois BRUTALNO popljuvao Chelsea i RAZBIJESNIO...
907
Shares
Thibaut Courtois BRUTALNO popljuvao Chelsea i RAZBIJESNIO milione navijača

NIJE ZA POHVALU

Thibaut Courtois BRUTALNO popljuvao Chelsea i RAZBIJESNIO milione navijača

Sport.ba
03. 09. 2018 - 17:11
0
Shares

Courtois je ovog ljeta promijenio sredinu. Napustio je London gdje se afirmisao, a dobre partije na Mundijalu i nagrada za golmana prvenstva ubrzale su njegov transfer u Real Madrid za kojeg je potpisao nedugo zatim.

tibo3

Međutim, Courtois je za Real debitovao tek proteklog vikenda protiv Leganesa, a Julen Lopetegui mu je jasno dao do znanja da je Keylor Navas i dalje broj jedan u Real Madridu. Nakon meča s Leganesom belgijski golman se obratio španskim novinarima, a na iznenađenje svih najviše je pričao o Chelseaju i to ne baš pozitivno.

tibo1

"Već prvi dan kada sam došao na trening vidio sam da je ovo totalno druga priča. Na treningu već vidiš da je to drugi nivo i dosta bolji nivo u svemu nego što je to u Chelseaju. Čak je i stadion dva puta veći od Stamford Bridgea i veoma je drugačiji osjećaj. Na Bernabeu vidiš samo ljude oko sebe, a na stadionu Chelseaja vidiš zgrade i hotele iza tribina", rekao je Courtois.

tibo

Nije ovo baš dobar potez Belgijanca, s obzirom da se u Chelseaju proslavio i postao ovo što je danas, a vidjet ćemo kakav će tretman imati u ,kako on kaže, njegovom klubu iz snova.

kurtoa

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti