31. 08. 2018 - 09:10
SRAMAN ISPAD VELIKANA ILI NEPOZNAVANJE GEOGRAFIJE: Evo kako su...
907
Shares
SRAMAN ISPAD VELIKANA ILI NEPOZNAVANJE GEOGRAFIJE: Evo kako su Parižani najavili meč sa Zvezdom

PSG SE PROPISNO OBRUKAO

SRAMAN ISPAD VELIKANA ILI NEPOZNAVANJE GEOGRAFIJE: Evo kako su Parižani najavili meč sa Zvezdom

Sport.ba
31. 08. 2018 - 09:10
0
Shares

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su rivale u grupi C Lige šampiona i igraće s PSG-om, Napolijem i Liverpoolom! Beograđani premijerni nastup u Ligi šampiona kreću mečom na domaćem terenu protiv Napolija 18. septembra.

zvezdaa

U drugom kolu C grupe crveno-bijeli gostuju PSG-u 3. oktobra, a treće Liverpoolu tri sedmice kasnije. Potom 5. novembra Zvezdi na stadion "Rajko Mitić" dolazi Liverpool, potom prvak Srbije ide u Napulj 28. novembra, a onda na kraju grupne faze aktuelni prvaci Francuske dolaze u Beograd.

Ono što je posebno zanimljivo jeste kako je francuski klub najavio meč sa crveno-bijelima. Iako je njihova država zvanično priznala Kosovo kao nezavisnu državu, utisak je da u klubu misle potpuno drugačije. Ili apsolutno ne poznaju geografiju!

Tako su Sveci na svom zvaničnom Tviter nalogu postavili fotografiju na kojoj su utisnuti grbovi klubova s kojima igraju i to na mapi zemalja iz kojih dolaze. Ono što privlači posebnu pažnju jeste da je Srbija označena zajedno s Kosovom, koje već odavno funkcioniše kao nezavisna država. Sraman ispad, koji je pak očekivano naišao na oduševljenje u našem komšiluku.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti