31. 08. 2018 - 09:47
MAJSTOR IZ KRALJEVE SUTJESKE ISMIJAO IZBOR UEFA-e: Ramosu...
907
Shares
MAJSTOR IZ KRALJEVE SUTJESKE ISMIJAO IZBOR UEFA-e: Ramosu nikad nije oprostio ono što je učinio njegovom prijatelju

LOVREN U CENTRU PAŽNJE

MAJSTOR IZ KRALJEVE SUTJESKE ISMIJAO IZBOR UEFA-e: Ramosu nikad nije oprostio ono što je učinio njegovom prijatelju

Sport.ba
31. 08. 2018 - 09:47
0
Shares

Defanzivac i kapiten Reala Sergio Ramos je tokom prošle sezone po treći put uzastopno osvojio Ligu prvaka s Realom i ponovo je bio jedan od najboljih igrača. No, s činjenicom da je Ramos osvojio nagradu za najboljeg defanzivca ne slaže stoper Liverpoola Dejan Lovren, a nezadovoljstvo je iskazao preko društvenih mreža.

Naime, on je na Instagramu ostavio dva 'facepalm' smajlija čime je pokazao da mu nije nimalo drago što je Ramos izabran za najboljeg.

Inače, jedan od razloga Lovrenovog nezadovoljstva svakako je činjenica da je Ramos povrijedio njegovog saigrača Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka što mu nijedan igrač Liverpoola do danas nije oprostio.

2

 

Zanimljiva situacija desila se nakon što je Sergiu Ramosu uručena nagrada za najboljeg defanzivca za prethodnu sezonu, a glavni akteri su ponovo bili on i Mohamed Salah. Svi se sjećaju Ramosovog starta nad igračem Liverpoola Mohamedom Salahom u finalu Lige prvaka.

Mnogi su mišljenja da je kapiten Reala namjerno povrijedio Salaha koji je morao napustiti teren. Uslijedila su potom i određena medijska prepucavanja, a očigledno je da Salah nikada nije oprostio Ramosu. Španac je čini se želio pozdraviti i Salaha koji je sjedio pored Modrića, dodirnuo ga je po ramenu, ali Egipćanin na taj potez nije ni trepnuo.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti