11. 08. 2018 - 14:35
SADA IH NIJE USPIO DOVESTI Ovo su dvojica igrača sa kojima će...
907
Shares
SADA IH NIJE USPIO DOVESTI Ovo su dvojica igrača sa kojima će Klopp pojačati Liverpool u januaru

ŽELJENE METE

SADA IH NIJE USPIO DOVESTI Ovo su dvojica igrača sa kojima će Klopp pojačati Liverpool u januaru

Sport.ba
11. 08. 2018 - 14:35
0
Shares

U Liverpool su ovog ljeta stigla četvorica igrača, ali Klopp nije doveo još dvojicu kojih je silno želio. Naime, stigli su Keita, Fabinho, Alisson i Shaqiri, no Klopp je htio još dvojicu. Ovog ljeta su mu se "omakeli", ali u januaru neće.

klopp

Radi se o napadaču Lyona, Nabilu Fekiru i štoperu Bešiktaša Domagoju Vidi. Odavno se pominjao doalzak Fekira na Anfield, ali na kraju se to nije desilo, dok je Liverpool za štopera reprezentacije Hrvatske bio zainteresovan krajem prelaznog roka.

nabil-fekir-lyon-1h1hlh2tyvgbr1dtwn7vzgqqgq

Tokom cijelog ljeta se, dakle, spominjao dolazak Fekira u Liverpool, da bi na kraju prelaznog roka stigla informacija kako će Chelsea "ukrasti" napadača Kloppu. Ipak, na kraju je Fekir ostao u Lyonu.

Ali to ne znači da neće na ljeto doći na Anfield. Fekir je ogromna želja Jurgena Kloppa koji će učiniti sve što je u mogućnosti da ga dovede.

I za VIdu je bilo zainteresovano dosta timova. Na kraju se pominjalo čak da će doći u London, tj. da će pojačati redove Arsenala.

vida

Ali 31-godišnji štoper ostao je u Bešiktašu i u januaru će definitivno biti jedna od prvih želja Jurgena Kloppa koji u Liverpoolu želi spojiti Vidu i Lovrena, i dobiti odbranu koja je osvojila srebro na Mundijalu u Rusiji.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti