22. 05. 2018 - 15:49
CHELSEA ODREDIO PRVO POJAČANJE: Na putu im stoji AC Milan
907
Shares
CHELSEA ODREDIO PRVO POJAČANJE: Na putu im stoji AC Milan

HOĆE LI USPJETI REALIZOVATI

CHELSEA ODREDIO PRVO POJAČANJE: Na putu im stoji AC Milan

22. 05. 2018 - 15:49
0
Shares

Prema pisanju britanskih medija uprava kluba sa "Stamford Bridga" želi da dovede jedno veliko pojačanje, kako bi ubijedili svoje najbolje pojedince, poput Edena Hazarda, da jedna loša sezona neće uzdrmati klub i da već naredne planiraju da se bore za trofej u Premier ligi, ali i u Ligi šampiona. Tako vejruju da bi angažovanjem Roberta Lewandovskog iz redova minhenskog Bayerna napravili pravi potez. Ipak, za realizaciju ovog transfera "Plavcima" će biti neophodan veliki novac, veruje se da bi Bayern pristao da ga proda tek ako bi neko ponudio oko 100 miliona funti za njegove usluge (oko 115 miliona eura).

robert-lewandowski-cropped-19ahmorgm9siy18ai8ijra34mi

Da bi sakupili taj novac, jasno je da će najprije morati da prodaju, a tu na scenu stupa Milan. "Rossoneri" su još jednom razočarali svoje navijače, novi vlasnici su ljetos potrošili preko 200 miliona eura na pojačanja, obećavana je Liga šampiona, ali su na kraju na "San Siru" morali da se zadovolje šestim mestom i plasmanom u Ligu Evrope.

han-li-milan-nlqe7oi9b1k19y4rlem2c932

Dva napadača će napustiti ekipu, ideja je da se dovede jedan provjereni centarfor, a prema posljednjim informacijama koje dolaze sa Apenina, to bi mogao da bude napadač Chelsija Alvaro Morata. Španac je minulog ljeta stigao u London kao veliko pojačanje, platili su ga "Plavci" oko 78 miliona eura, ali daleko od toga da je bivši napadač Reala i Juventusa opravdao očekivanja. U drugom dijelu sezone je postigao svega tri pogotka, nije se domogao ni spiska reprezentacije Španije za Mundijal u Rusiji, pa je sve veća vjerovatnoća da će napustiti "Stamford Bridge" nakon samo jedne sezone.

960

Morata je generalno zainteresovan da se vrati u Seriju A, a prema najnovijim informacijama njegov agent je obavio razgovore sa predstavnicima kluba sa "San Sira" minulog vikenda. Milan je svjestan da će morati da pošalje dobru ponudu na "Bridge", a nadaju se da će sakupiti dovoljno novca prodajom svojih igrača.

 

 

Učitaj još novosti