19. 05. 2018 - 16:25
KUHA LI SE KUHA: Otkriveno da je Neymar obavio razgovore u...
907
Shares
KUHA LI SE KUHA: Otkriveno da je Neymar obavio razgovore u Manchesteru, ali šta je radio u Madridu?!

TRANSFER NA VIDIKU

KUHA LI SE KUHA: Otkriveno da je Neymar obavio razgovore u Manchesteru, ali šta je radio u Madridu?!

Sport.ba
19. 05. 2018 - 16:25
0
Shares

Neymar je, kako se saznaje, održao pregovore o senzacionalnom transferu iz PSG-a u Manchester United, unatoč tome što je Real Madrid bio glavni konkurent za njegov potpis. Brazilac bi mogao napustiti PSG zbog Manchester Uniteda i Real Madrida, koji su među zainteresiranim klubovima. Bivši Barcin as je, barem javno, čvrsto uvjeren da neće napustiti PSG ovog ljeta.

Međutim, izvještaj iz Španije tvrde da Neymar žali što je napustio Barcelonu prošlog ljeta i budući da je razočaran standardom nogometa u Francuskoj, mogao bi se desiti još jedan ogroman transfer.

neymar

Španjolski Don Balon je izjavio kako je 26-godišnjak razgovarao o senzacionalnom transferu u Manchester United. Navodno je održao pregovore s klubom s Old Trafforda, jer su Crveni đavoli odlučni u namjeri da prestignu Manchester City sljedeće sezone. Građani su završili s velikih 19 bodova prednosti u odnosu na Manchester United na vrhu Premier lige, što znači da Jose Mourinho mora potrošiti veliku sumu novca ovog ljeta.

55-godišnjak bi mogao prodati Anthony Martiala ovog ljeta, dok je budućnost Marcus Rashforda također u pitanju. I Don Balon kaže kako je Neymar zainteresiran za prelazak u Manchester United, te je također održao pregovore s Manchester Cityjem. Koliko je sve ovo istina, nismo ni sami sigurni, ali mediji navode kako je njegov glavni izbor i dalje Real Madrid.

mou-rashford

Interes Real Madrida za njega potječe iz njegovog vremena u Santosu, predsjednik kluba Florentino Perez priznaje kako se prošle godine povukao iz ugovora za Brazilca.

“Neymar je prošao ljekarske preglede s Madridom”, rekao je Florentino. “Pokušali smo ga dovesti, ali u jednom smo trenutku vidjeli da to nije moguće i povukli smo se iz tog transfera.”

U međuvremenu, menadžer Barcelone Javier Bordas misli kako Neymar žali za svojim transferom u PSG.

“Neymar može otiću u bilo koji klub. Može igrati za bilo koga. Za mene, osobno, ne sanjam da Neymar potpiše za Real Madrid. Čini se kao da nije sretan uparizu, toliko smo shvatili. “U Barceloni mu je išlo dobro i Neymar žali što je napustio Nou Camp.”

(Sport.ba)

Učitaj još novosti