16. 05. 2018 - 23:47
Nije dobio poziv za Mundijal a zatim raskrstio sa...
907
Shares
Nije dobio poziv  za Mundijal a zatim raskrstio sa reprezentacijom zauvijek

SVJETSKA VELESILA

Nije dobio poziv za Mundijal a zatim raskrstio sa reprezentacijom zauvijek

16. 05. 2018 - 23:47
0
Shares

30-godišnji napadač Bayerna iz Minhena Sandro Wagner otvoreno je izrazio nezadovoljstvo nakon što se njegovo ime nije našlo na širem spisku Joachima Löwa za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji . Ovaj 30-godišnji fudbaler smatra da je morao da dobije poziv prije Marija Gomeza koji je dvije godine stariji i posljednjih sezona baš i ne briljira . Sandro Wagner u dresu Bayerna bio je starter na 8 susreta i zabio isto toliko pogodaka,uključujući i jedan u Ligi prvaka.

 

dbe3dfc7582d48928ebe7364226a77d9
Kako prenosi njemaćki "Bild" , Sandro Wagner izrevoltiran ovakvom odlukom njemačkog izbornika izjavio je da više nikad neće nastupati za selekciju svoje zemlje.
Pored Wagnera još nekoliko zvijezda je izostalo sa šireg spiska ,a s pravom su se nadali pozivu .Prije svega istiću se sjajni čuvar mreže "bavaraca" Sven Ulreich , kao i Mario Goetze koji bi zasigurno,da nije imao nesreće sa povredama, bio u samom svjetskom vrhu.
Napominjemo da je Sandro Wagner u prethodnih nekoliko godina bio standardni reprezentativac njemačke nogometne reprezentacije.

 

Učitaj još novosti