09. 05. 2018 - 09:38
Milan je najavio napadača koji će sve oboriti sa nogu i nije...
907
Shares
Milan je najavio napadača koji će sve oboriti sa nogu i nije bila šala!

VELIKA RAZMJENA

Milan je najavio napadača koji će sve oboriti sa nogu i nije bila šala!

09. 05. 2018 - 09:38
0
Shares

Sportski direktor Milana najavio je prije svega nekoliko dana napadača koji će sve oboriti sa nogu i nije bila šala. No zapravo se radi u velikoj razmjeni u koju će biti uključen Andre Silva koji nakon svoje prve sezone nije zadovoljio u Milanu i sada pokušavaju da ga se riješe jer je veliki teret sa vrijednošću od 38 miliona eura koje nije opravdao. 
dcsjckqw4aaqyxo

Naime radi se o razmjeni Monaca i Milana, a put Monaca će po svemu sudeći krenuti Andre Silva, dok će u Milan na San Siro doći Radamel Falcao. Briljirao je Falcao na početku sezone i daleko je ostavio konkurenciju iza sebe, a na kraju je završio na 24 postignuta gola, dok je odigrao 35 utakmica, pa je učinak sjajan iako nije igrao dosta utakmica zbog povrede, a imao je problema sa povratkom na teren. Milan je očigledno sve to zanemario i samo gledaju učinak, pa misle da bi bio idealno pojačanje i spremni su dati ogromnog talenta za već tridesetdvogodišnjeg Falcaa. 


Po nama teško da Milan može profitirati, a da nas je Mirabelli oborio sa nogu, to jeste. No sami procijenite radi čega. Nema sumnje da bi Andre Silva igra možda i bolje nego u Portu kada bi prešao u Monacu jer se radi o nešto slabije kvalitetnoj ligi, a oko sebe bi imao doista dobar tim i još bi igra Ligu šampiona što je za njega sjajna stvar, a to nema priliku u Milanu i pitanje je za koliko bi vremena imao, ako bi...
dcvthykv0airxom

Mnogi mediji u svijetu prenijeli su ovu informaciju, a navodno bi Monaco dodao još nešto novca jer se radi o daleko mlađem nogometašu Milana i trenutno dosta skupljem. Još uvijek nije poznato o kojoj se količini novca radi, ali Milan će zaraditi nešto novca, no da li će ovo biti samo jedan promašaj u nizu ostaje nam da vidimo. Za Andre Silvu je uveliko zainteresovan i novi član Premier lige Engleske Wolverhampton, pa bi mogli pokvariti posao Milanu i Monacu ako brzo ne dođe do dogovora.
 

 

Učitaj još novosti