03. 05. 2018 - 15:53
ZABORAVITE DE GEU, SALAHA I KANEA Španci tvrde: Perez već ima...
907
Shares
ZABORAVITE DE GEU, SALAHA I KANEA Španci tvrde: Perez već ima dogovorena dva Galacticosa!

DYBALA I COURTOIS

ZABORAVITE DE GEU, SALAHA I KANEA Španci tvrde: Perez već ima dogovorena dva Galacticosa!

03. 05. 2018 - 15:53
0
Shares

Paulo Dybala igra sjajno u Italiji, te nema ekipa koja može da igra odbranu protiv njega. U Juventusu su kad je Serija A u pitanju prezadovoljni, ali kada se ode u utakmice Lige prvaka kao da imaju potpuno drugog nogometaša. Tako je Allegri izjavio kako se njegova ekipa do njegovog crvenog kartona držala dobro u prvom meču četvrtfinala protiv Reala, te kako ih je to poremetilo da zabilježe nešto bolji rezultat (0:3).

Sjajni ofanzivac već ima 25 godina, te četiri godine ugovora s Juventusom, a oni sada već uveliko razmišljaju o prodaji jer nemaju sa njim onaj iskorak kojem su se nadali kada je Liga prvaka u pitanju. Nema sumnje da nas očekuje pakao u prelaznom roku. Za Dybalu je zainteresovan PSG, ali i Real Madrid. 

Don Balon otkriva da Kraljevi planiraju dovesti vrhunskog napadača, a u vrhu liste želja je upravo Argentinac. Real je prema navodima pomenutog portala spreman isplatiti čak 120 miliona eura Staroj dami za Dybaline usluge, a još nije poznato da li će Torinezi prihvatiti ovu ponudu. Dybala je pod ugovorom s Bianconerima do juna 2022. godine, a navodno su u igri još i United i Barcelona.

Španski mediji danas su objavili da će još jedna velika zvijezda Thibaut Courtois biti na meti finaliste Lige prvaka. Belgijski golman se nalazi na meti nekoliko klubova, a najveći interes za njega pokazao je upravo Real. Florentino Perez je već razgovarao s Belgijancem i poručio mu da će učiniti sve da ga na ljeto dovede na "Santiago Bernabeu". Također, iz Reala su poručili da su spremni čekati i kraj naredne sezone jer bi u tom slučaju Courtois mogao doći kao slobodan igrač. AS tvrdi da sam čuvar mreže želi se vratiti u Madrid, ali ne u Atletico gdje je s dosta uspjeha branio već u redove Kraljeva...

Učitaj još novosti