24. 04. 2018 - 09:15
TOTALNA RASPRODAJA U LEIPZIGU Svi igrači iz udarne postave...
907
Shares
TOTALNA RASPRODAJA U LEIPZIGU Svi igrači iz udarne postave imaju ponude europskih velikana

HOĆE LI SAČUVATI KOSTUR TIMA?

TOTALNA RASPRODAJA U LEIPZIGU Svi igrači iz udarne postave imaju ponude europskih velikana

Sport.ba/Germanijak.hr
24. 04. 2018 - 09:15
0
Shares

Trener Rasenballsport Leipziga, Ralph Hassenhuttl, pred sobom ima ljeto iz noćne more, naime moglo bi mu se dogoditi da mu bogati gazda rasproda gotovo cijelu momčad. Gotovo svi njegovi igrači su na meti bogatih evropskih klubva, a zanimljivo je istaknuti kako baš svi s momčadske fotografije snimljene uoči utakmice protiv Bešiktaša u Ligi prvaka imaju ponude za odlazak.

Golman Peter Gulacszy na radaru je Chelsea koji bi ga želio kao rezervnu opciju za Thibaulta Courtoisa, a kad Belgijac ode, Mađar bi trebao naslijediti njegovu jedinicu. Desnog beka, talentiranog Lukasa Klostermanna, skautira pola Europe, a najkonkretniji je Arsenal koji ga je želio još zimus. Njegov kolega s lijeve strane obrane, Marcel Halstenberg, na radaru je Evertona i vjerojatno će otići, ponude li Englezi između 15 i 20 miliona eura.

leipzig

Udarni stoperski dvojac nije igrao na toj utakmici pa je na stopera uskočio iskusni Stefan Ilsanker, koji bi karijeru mogao nastaviti u Schalkeu, pristane li RB Leipzig na ponudu od 3,5 miliona eura. Standardni stoperi Willi Orban i Dayot Upamecano imaju ponude Manchester Uniteda i Bayerna, odnosno PSG-a, koji neće žaliti novca kako bi momčad ojačao francuskim čudom od djeteta. Kapetan Orban vjerojatno će nastaviti karijeru kod Josea Mourinha ili kod Nike Kovača u Bayernu.

U veznoj liniji jedan je igrač već prodan, Naby Keita odlazi u Liverpool na koncu sezone za 70 miliona eura, a za sličan iznos mogao bi mu se pridružiti napadač Timo Werner. Krila, Kevin Kampl i Bruma, također su vruća roba na tržištu. Za Kampla je zagrizao Newcastle, a za Brumu talijanski Inter. Diego Demme, pozdani zadnji vezni, bio je na radaru Manchester Cityja, ali Guardiola se navodno odlučio ipak za Jorginha. Zakomplicira li se taj posao, Demme se vraća u prvi plan.

Francuski napadač Jean Kevin Augustin trebao bi biti nasljednik Time Wernera u napadu Bikova, ali PSG bi ga rado vratio u Francusku jer želi ojjačati klupu domaćim igračima radi prijave u Ligi prvaka. Trenutačno imaju suviše stranaca, a mladi Augustin odličan je zalog za budućnost baš kao spomenuti stoper Upamecano.

Učitaj još novosti