22. 04. 2018 - 17:56
Morata i Giroud odveli Chelsea u finale FA kupa
907
Shares
Morata i Giroud odveli Chelsea u finale FA kupa

SAVLADAN SOUTHAMPTON

Morata i Giroud odveli Chelsea u finale FA kupa

22. 04. 2018 - 17:56
0
Shares

Chelsea će igrati u finalu FA kupa protiv Manchester Uniteda! Plavci su u nedjelju izborili borbu za trofej protiv svog bivšeg trenera.

U finale ih je odvela pobjeda od 2:0, a prvi je gol postigao Olivier Giroud i to uistinu jako lijepo. Na samom početku drugog poluvremena, u 46. minuti Hazard je odigrao loptu za Girouda koji se prošetao kaznenim prostorom, napravio slalom između protivničkih igrača i pospremio loptu u mrežu. Olivier Giroud je tako pokazao još jednom da je pravi igrač za ovo natjecanje. Naime, Francuz je sudjelovao u 22 gola u svojih 26 utakmica u FA kupu (15 golova, sedam asistencija), više od ijednog igrača od svog debija u januaru 2013. godine.

A do kraja se, vjerovatno na iznenađenje mnogih igrača, uspio u strijelce upisati i Alvaro Morata . On je u 82., samo dvije minute nakon što je zamijenio Girouda na terenu, na asistenciju Azpilicuete postavio konačni rezultat. Naravno, Morata je ponovno zabio glavom, a do sada ima devet golova glavom u svim natjecanjima - dva više od bilo kojeg drugog igrača iz PL.

I Southampton je uspio zabiti, ali je Austinov gol iz 74. minute poništen.

Učitaj još novosti