22. 04. 2018 - 12:08
Novinar pitao Nemanju Matića da li bi htio imati frizuru kao...
907
Shares
Novinar pitao Nemanju Matića da li bi htio imati frizuru kao Paul Pogba, a njegov odgovor je HIT

VEZNJAK UNITEDA

Novinar pitao Nemanju Matića da li bi htio imati frizuru kao Paul Pogba, a njegov odgovor je HIT

22. 04. 2018 - 12:08
0
Shares

Nemanja Matić je jedan od onih nogometaša koji se isključivo fokusiraju na svoje partije, a frizura im je uvijek ista. U Manchester Unitedu ima suigrača koji je potpuna suprotnost, a u pitanje je ko drugi nego Paul Pogba. Novinar je pitao Nemanju Matića da li bi htio imati frizuru kao reprezentativac Francuske, a njegov odgovor doveo nas je do zaključka da ne trebamo pomisliti nikad da će imati sličnu frizuru u budućnosti.

Paul Pogba je za utakmicu sa Manchester Cityem koju su pobijedili nakon velikog preokreta, imao dvije nijanse plave boje, a novinar je zapravo radi toga pitao Nemanju za frizuru, a njegov odgovor bio je: "Ne, ja imam djecu - ako ja to uradim moj sin će uraditi isto to. Ja moram da imam ozbiljnu frizuru kao Gary Neville."

Matić se dotakao i nevjerovatnog gola protiv Tottenhama prošle sezone dok je igrao u Chelseaju. 

"Bilo je nevjerovatno što sam upravo ja postigao takav pogodak. Bio sam veoma sretan i neću ga nikad zaboraviti."

"Teško je reći da li je ovo bio moj najbolji pogodak ikada, ali vjerovatno jedan od tri najvažnija u mojoj dosadašnjoj karijeri."

Pogodak protiv Tottenhama dogodio se upravo na današnji dan 22.4.2017. godine, a možete ga pogledati još jednom u videu ispod.

Matić je rekao da je FA Cup posljednja prilika da United osvoji trofej i da će dati sve od sebe, dok je za Premier ligu rekao da nije uopšte loše da završe kao drugoplasirali, ali naravno uvijek žele više. 
 




 

Učitaj još novosti