21. 04. 2018 - 14:16
Braća Bryan igraju u sjajnoj formi i prvi su finalisti dublova...
907
Shares
Braća Bryan igraju u sjajnoj formi i prvi su finalisti dublova u Monte Carlu

MASTERS MONACO

Braća Bryan igraju u sjajnoj formi i prvi su finalisti dublova u Monte Carlu

21. 04. 2018 - 14:16
0
Shares

Četvrti nositelji turnira braća Bryan napokon igraju onaj tenis kakav smo navikli da gledamo kada su oni u pitanju. U pitanju su ikone dublova, a danas su pobijedili Bolellija i Fogninija sa rezultatom 2:1 u setovima. 

Prvi set braća Bryan počela su očajno, pa su veoma brzo gubili 4:0, a Bolelli i Fognini imali su dva breaka prednosti. Zakomplikovala se situacija brže nego što je to bilo očekivano, a braća Bryan su sa svoja dva servisa i jednim breakom zakuhali situaciju. No na sreću po Bolellija i Fogninija nije više bilo breakova, pa su tako poveli sa 1:0. 

Favorita nije bilo u ovom meču jer oba dubl para igraju veoma dobro, a braća Bryan su u tek nešto boljoj formi. 

Drugi set nije donio nijednu break loptu osvajačima prvog seta, a Bryanovi su iskoristili prvu kod rezultata 40:40 u četvrtom gemu. Imala su braća bryan još tri break lopte u osmom gemu i to tri vezane, ali nisu iskoristili nijednu i morali su servirati za set što su uradili poprilično lagano, tako da se otišlo u odlučujući set koji se u dublovima igra do 10 poena. 

Bolelli i Fognini su prvi stigli do mini breaka u trećem poenu i poveli su sa 2:1, ali brzo su izgubili dva svoja servisa, pa su još brže gubili sa 3:5. Nakon 4:7 uspjeli su italijani da se vrate na 6:7 i 7:8, ali do izjednačenja nisu mogli da dođu, pa su sa 7:10 izgubili odlučujući set koji je plasirao braću Bryan u finale gdje čekaju bolji par iz meča Marach/Pavić-Bopanna/Roger Vasselin.

Učitaj još novosti