21. 04. 2018 - 09:30
Mario Balotelli ostavio veoma tužnu poruku za navijačie Nice...
907
Shares
Mario Balotelli ostavio veoma tužnu poruku za navijačie Nice na Instagramu, naš reprezentativac dobija sjajnog suigrača

FRANCUSKA

Mario Balotelli ostavio veoma tužnu poruku za navijačie Nice na Instagramu, naš reprezentativac dobija sjajnog suigrača

21. 04. 2018 - 09:30
0
Shares

Mario Balotelli na svom Instagram profilu najavio je rastanak sa Niceom i poručio je kako do kraja ima još svega pet utakmica.

"Ovo su bile dvije nevjerovatne godine, hvala vam svima na tome. Ostalo je još samo pet utakmica", poručio je Balotelli.

 


Dvadesetsedmogodišnjaka su svi brzo zavoljeli u Nici, a kako i ne bi kada je pružao sjajne partije i bio je najbolji nogometaš Nice. No problem su primanja, a kako su rekli iz Nice ne mogu da zadrže fenomenalnog igrača samo zbog finansija iako bi rado to uradili da mogu. Italijan je ove sezone na 33 utakmice postigao 22 gola i upisao jednu asistenciju. Do sada u karijeri igrao je za Inter Milan, Manchester City, Liverpool i AC Milan, dok je karijeru počeo u Lumezzaneu. 

 



U Italiji se već spominje kako Mario Balotelli sasvim sigurno pojačava Romu u kojoj igra naš Edin Džeko, pa bi to bio sjajan posao Vučice ukoliko se ispostave špekulacije tačnima. Džeko bi dobio sjajnog suigrača sa kojim je već igrao u Manchester Cityu. Odlični su prijatelji i nema sumnje da bi se slagali u napadu. Ne treba ni napominjati kako sjajno igra naš Džeko koji je vodio Romu sve do polufinala Lige prvaka, a mogli bi doći i do finala jer imaju ravnopravnog protivnika u vidu Liverpoola.

 

Učitaj još novosti