20. 04. 2018 - 19:25
Cristiano Ronaldo poludio jer nema isti tretman pred sudom kao...
907
Shares
Cristiano Ronaldo poludio jer nema isti tretman pred sudom kao Lionel Messi

ŠPANIJA

Cristiano Ronaldo poludio jer nema isti tretman pred sudom kao Lionel Messi

20. 04. 2018 - 19:25
0
Shares

Cristiano Ronaldo bio je na saslušanju u sudnici zbog terećenja da je utajio porez, a mogao bi biti kažnjen i morao bi platiti 14,7 miliona eura koliko je sud procijenio.

Portugalac vjeruje kako nema isti tretman kao Lionel Messi i zatražio je od sudije Monice Gomez da dobije ono što je dobio i Messi, ali je njegov zahtjev odbijen uz obrazloženje kako njegove riječi nisu korisne za slučaj. Cristiano Ronaldo smatra kako se na sudu ne gleda isto za sve sponzorske ugovore, a to mu mnogo smeta. Prema njegovim riječima Lionel Messi je dobio mnogo bolji tretman od onog koji on ima trenutno.

Sudinica je 'zapalila' Ronalda kada mu je rekla da se može posavjetovati sa Messijevim advokatima i da može vidjeti sa njima kakav su zapravo tretman imali, a zašto je ovo toliko uvrijedilo Cristiana Ronalda nije poznato. Navodno se kiselo nasmijao i ne baš glasno izgovorio svašta. 

Sud će uskoro odlučiti da li će Cristiano Ronaldo morati platiti 14,7 miliona eura, a ako bude optužen njegov tim je najavio da će uputiti kontra tužbu. Sapunica traje već dugo, a tim Cristiana Ronalda uporno tvrdi kako nije kriv.

 

 

Učitaj još novosti