18. 04. 2018 - 11:32
Zidane rekao zašto nije htio dovesti Kepu i nesvjesno potvrdio...
907
Shares
Zidane rekao zašto nije htio dovesti Kepu i nesvjesno potvrdio da strahuju od sudija

REAL MADRID

Zidane rekao zašto nije htio dovesti Kepu i nesvjesno potvrdio da strahuju od sudija

18. 04. 2018 - 11:32
0
Shares

Zinedine Zidane rekao je kako Real Madrid raste kao klub iz dana u dan, a osvrnuo se i na riječi Lucasa Vazqueza kako vlada mnogo ljubomore u svijetu nogometa kada je u pitanju Real Madrid, a pogotovo su svi ljubomorni kada je u pitanju Liga prvaka gdje je Real Madrid dominantan prethodnih sezona.
 



Trener Real Madrida izjavu je dao pred posljednje pripreme za utakmicu sa Athletic Bilbaom u kojoj će ponovo vjerovatno odmarati glavne zvijezde da bi što spremniji dočekali utakmicu sa Bayern Munchenom u Ligi prvaka, a o ovoj utakmici se već diglo mnogo prašine jer se iz Real Madrida boje da bi moglo biti oštećeni od strane sudija i da bi im se sve moglo obiti o glavu, iako ne priznaju da su do sada imali naklonjenost sudija.

"Antimadridizam je uvijek postojao, ali problem je čitav svijet," rekao je Zinedine Zidane. 

"Madridista ima sve više i više iz dana u dan. Ovo je najbolji klub, sa najviše fanova i sve postaje sve veće i veće. No o tome ne pričamo u svlačionici."

Zidane se osvrnuo i na to što je stopirao dovođenje golmana Kepe.

"Tada nismo morali da dovedemo golmana. Imali smo tri golmana i još uvijek imamo tri. Dok ćemo o budućnosti pričati kada se sezona završi."

Francuz nije mogao da se ne osvrne i na utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna, a tim povodom rekao je kako će oni odraditi svoj posao, a sudije svoj. 

Strah je prisutan to je činjenica, a kada je u pitanju golman jutros je kao bomba odjeknula vijest u Španiji da je sve dogovoreno sa De Geom, dok kroz izjavu Zidanea možemo vidjeti da tu postoji nešto što ne znamo, a vidjet ćemo da li je to zapravo vijest koja još uvijek nije potvrđena oko dolaska De Gee.
 



 

Učitaj još novosti