16. 04. 2018 - 20:59
INSIGNE ODGOVORIO NA NEUKUSNE PROVOKACIJE Zvijezda Napolija...
907
Shares
INSIGNE ODGOVORIO NA NEUKUSNE PROVOKACIJE Zvijezda Napolija sjajnom gestom pokazala svu veličinu

SERIE A

INSIGNE ODGOVORIO NA NEUKUSNE PROVOKACIJE Zvijezda Napolija sjajnom gestom pokazala svu veličinu

16. 04. 2018 - 20:59
0
Shares

Lorenzo Insigne veliki je nogometni majstor i jedan od ponajboljih igrača Napolija. Reprezentativac Italije svojevremeno je otkrio da je jednom skoro odustao od nogometa, jer su mu ljudi govorili da je prenizak i da nikada neće uspjeti u karijeri. Danas je jedan od najvažnijih igrača druge najbolje momčadi italijanskog prvenstva, a uz to je i reprezentativac Azura.

"Govorili su mi da imam neki talent, ali da sam prenizak i da nikada neću uspjeti. Želio sam odustati od nogometa, pogotovo nakon što su mi i skatuti govorili istu stvar. No onda je stigla proba u Napoliju", prisjetio se Insigne, koji je sa svojih 163 centimetra jedan od najnižih profesionalnih nogometaša na svijetu.

Insigne sada u centar pažnje nije došao zbog neke majstorije ili spektakularnog pogotka, već upravo zbog visine. Situacija je smiješna i njemu samom, a to se najbolje vidjelo na posljednjoj utakmici Serie A, gostovanju kod Milana. Prilikom izlaska na travnjak Insigne je vodio dvije maskote gotovo iste visine kao i on, te se u jednom trenutku okrenuo i nasmijao prema osobi koja ga poslala na travnjak s njima. Dvoje podjednako visoke djece izašlo je na teren zajedno s njim, a on ih je zagrlio i osmijehom pokazao da ga provokacije ne pogađaju previše.

I zaista. To mu se dogodilo prije mjesec i pol dana na utakmici Italije i Engleske, te krajem prošle godine kada je Napoli gostovao kod Torina. Na koncu Napoli nije uspio savladati Milan (0:0), čime je izgubio korak za vodećim Juventusom, koji sada ima velikih šest bodova prednosti u borbi za Scudetto. I još uz to dočekuje Napolitance.

 

 

Učitaj još novosti