12. 04. 2018 - 12:00
Tuchelov PSG bi trebao izgledati pakleno: Plan je jasan, evo i...
907
Shares
Tuchelov PSG bi trebao izgledati pakleno: Plan je jasan, evo i popisa želja

NJEMAČKI STRUČNJAK PREUZIMA PARIŽANE

Tuchelov PSG bi trebao izgledati pakleno: Plan je jasan, evo i popisa želja

12. 04. 2018 - 12:00
0
Shares

Mnogi njemački portali jučer su prenijeli vijest kako će Thomas Tuchel postati novi trener PSG-a, danas prenose kako već ima okvir momčadi s kojom će bogatom šeiku pokušati donijeti Ligu prvaka. Kostur će manje-više ostati isti jer je postojeću momčad teško pojačati, ali dvije pozicije Tuchel je označio kao deficitarne – lijevog beka i zadnjeg veznog.

Na lijevoj strani dosad su ordinirali Laywin Kurzawa i Juri Berichiche, ali Tuchel smatra kako nisu dovoljno kvalitetni, stoga razmišlja o trojici igrača. On bi želio dovest svog nekadašnjeg štićenika iz dortmunske Borussije, Raphaela Guerreira, koji može pokriti obje tražene pozicije, ali sportski direktor PSG-a radije bi doveo Alexa Sandra iz Juventusa ili Tottenhamovog Dannyja Rosea.

Za poziciju zadnjeg veznog, koju trenutno drži veteran Thiago Motta, kandidiraju N'Golo Kante, kojemu iduće sezone opasno visi nastup u Ligi prvaka s Chelseajem, te Jean Seri iz Nice, ne nužno profil igrača koji traže, ali na zadnjeg veznog u tom slučaju može Marco Verratti.

Iduće sezone PSG-ova momčad mogla bi izgledati ovako: Areola, Alves, Thiago, Marquinhos, SANDRO/GUERREIRO/ROSE – KANTE/SERI, Verratti, Rabiot – Neymar, Cavani, Mbappe.

15234661685152

Učitaj još novosti