06. 04. 2018 - 21:26
SVI BI U MANCHESTER CITY Raiola ponudio Guardioli veznjake...
907
Shares
SVI BI U MANCHESTER CITY Raiola ponudio Guardioli veznjake Uniteda i Arsenala

SVI BI U MANCHESTER CITY Raiola ponudio Guardioli veznjake Uniteda i Arsenala

06. 04. 2018 - 21:26
0
Shares

Mino Raiola i Pep Guardiola su još od 2010. godine u lošim odnosima, a Guardiola je danas iznio nevjerovatnu informaciju u javnost, to je da mu je Raiola nudio Henkrikha Mkhitaryana i Paula Pogbu koji su njegovi klijenti.

Pep i Raiola su u svađi od kako je Guardiola 'otjerao' Ibrahimovića iz Barcelone, a protekle sedmice Raiola ga je nazvao lošom osobom, psom i kukavicom.

Guardiola je na press konferenciji pred utakmicu rekao da mu je Mino Raiola prije dva mjeseca nudio nekadašnjeg veznjaka Uniteda, te onog koji još uvijek igra u Unitedu. 

Trener Manchester Citya bio je dosta sarkastičan, a jedini odgovor koji je bio 'normalan' bio je onaj na pitanje šta je odgovorio kada su mu ponuđena dvojica veznjaka. Guardiola je rekao da je odbio, a rekao je za Pogbu da je sjajan igrač ali da za njega nemaju novca.

"Pogba je izuzetan igrač. Top, top igrač."

Guardiola je povodom riječi da je pas i kukakvica rekao kako je možda Zlatan Ibrahimović sve najbolje objasio. Zna se u kojem smislu je rečeno. 

Interesantno kako se Pogba odmah uključio u raspravu, pa je samo par sati nakon Guardioline izjave odgovor dao preko društvene mreže Instagram. Šta je to poručio Pogba pogledajte na slici ispod. Pitanje je da li ovo znači da Pep Guardiola nije rekao istinu i da je samo zapalio atmosferu pred utakmicu.
 

 

Say what? ????????

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on


Učitaj još novosti