05. 04. 2018 - 11:28
Supruga nekadašnjeg reprezentativca Engleske potvrdila u...
907
Shares
Supruga nekadašnjeg reprezentativca Engleske potvrdila u Dubaiju status najzavodljivije mame

ABBEY CLANCY

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Engleske potvrdila u Dubaiju status najzavodljivije mame

05. 04. 2018 - 11:28
0
Shares

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Engleske i napadača Stoukea Petera Croucha (37), proslavljena britanska manekenka Abbey Clancy, na odmoru u Dubaiju pokazala je savršenu liniju svega dva mjeseca nakon poroda. Top model i glavni sudija nove sezone šoua "Britanski top model" oduševila je izgledom na jednoj od plaža gdje je boravila s porodicom, gdje su, prema fotografijama, imali savršen odmor.

1

2

3

4

Ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje u ovakvom izdanju nakon što je u januaru rodila treće dijete. 32-godišnja Abbey i danas slovi za jednu od najljepših žena fudbalera. Zavodljiva mama svojevremeno je proglašena za ženu s najboljim nogama u šoubiznisu. Inače, ona je postala slavna 2006. kao jedna od 13 finalistkinja druge sezone emisije "Britanski top model". Prije sedam godina se pojavila u magazinu "Sports Illustrated", kada se slikala u kupaćem kostimu.

U braku sa i dalje aktivnim fudbalerom je od 2011. godine i njihov brak može biti primjer mnogima, posebno u Britaniji. Peter je već šest sezona član engleskog premijerligaša Stoukea, a u karijeri je, između ostalih, nosio dresove Tottenhama i Liverpoola.

Učitaj još novosti