01. 04. 2018 - 11:09
Icardi proslavio jubilej pa progovorio: Messi me ne želi u...
907
Shares
Icardi proslavio jubilej pa progovorio: Messi me ne želi u repki? Ma...

NAKON UVJERLJIVOG TRIJUMFA

Icardi proslavio jubilej pa progovorio: Messi me ne želi u repki? Ma...

01. 04. 2018 - 11:09
0
Shares

Mauro Icardi opisao je Interovu pobjedu nad Veronom 3:0, u kojem je zabio dva gola, kao 'savršen dan'. Argentinac je zabio nakon svega 38 sekundi u subotu, a potom još jedan, za sigurnu pobjedu. Inter i dalje lovi Ligu prvaka.

“Savršen dan, ali ne zbog mojih golova. Naravno da mi je drago zbog rekordno brznog pogotka, ali glavno je izboriti Ligu prvaka", govorio je Icardi, koji je stigao do svog 100. gola u Serie A, pa su njemu u čast svi na "Meazzi", pa i njegova porodica, stavili maske s njegovim likom!

A sad je, u srijedu, na redu Derbi della Madonnina protiv Milana. Uoči kojeg je posebno pohvalio novog saigrača Rafinhu, koji je stigao iz Barcelone. “Nije slučajno što smo se s njim promijenili, puno nam pomaže tehnikom i kvalitetom."

A na pitanje o argentinskoj reprezentaciji i nagađanjima da ga Lionel Messi ne želi u momčadi za SP, rekao je: “Ne znam, ja samo radim najbolje što mogu za Inter. A reprezentaciju vidim kao bonus."

Trener Luciano Spalletti dodao je: "Trebala nam je takva utakmica i pobjeda bez puno potrošene energije. Da nije bilo nekih pogrešaka i da smo iskoristili još prilika koje nam je Verona nudila, rekao bih da je savršeno."

“Icardi, kao i svi drugi igrači tijekom sezone, imao je trenutke kad nije bio oštar i zamijenio sam ga ranije zbog opreza, iako je htio igrati i dalje. Ne, svi Interovi problemi nisu riješeni jer i dalje smo momčad koja na trenutke ne igra kako treba. Moramo ostati gladni iz dana u dan."

“Vodim momčad koja ponekad ne iskazuje svu svoju kvalitetu. I ovaj put smo mogli navijačima priuštiti još koji gol, ali promašili smo dodavanje, završni pas, kad je sve bilo na našoj strani."

Učitaj još novosti