01. 04. 2018 - 11:13
Valverde otvorio dušu i progovorio o Messijevom stanju:...
907
Shares
Valverde otvorio dušu i progovorio o Messijevom stanju: Nažalost povrijeđen je...

NADA SE DA ĆE BITI SPREMAN ZA ROMU

Valverde otvorio dušu i progovorio o Messijevom stanju: Nažalost povrijeđen je...

01. 04. 2018 - 11:13
0
Shares

Barcelona se u Sevilli do 50. minute nalazila u zaostatku od dva gola, zbog čega je Valverde bio primoran staviti u igru nezaliječenog Messija i prije nego što je planirao. Argentinac je u igru ušao u 58. umjesto Dembelea i - spasio bod! Bio je to pravi blitzkrieg: Suarez je smanjio u 88., a nepunu minutu kasnije Messi je neodbranjivo tukao s ruba kaznenog prostora za 2:2 i tako spasio Barcelonu prvog poraza u ligi.

"Messi je bio ključan! Ušao povrijeđen i još je uvijek ozlijeđen, ali trebao bi biti spreman za Romu. Zato sam ga i planirao staviti u igru jer je dugo van terena pa smo mu željeli dati priliku da se malo vrati u ritam", rekao je Ernesto Valverde pa se osvrnuo na utakmicu: "Nismo momčad koja prima puno golova pa smo krenuli s previše igrača prema naprijed nakon što smo se našli u zaostatku. Zbog toga smo dobili i drugi gol i ostavili im još više prostora pred našim šesnaestercem."

"Ne mislimo da smo već prvaci. Naprotiv, imamo još puno utakmica u kojima moramo pobijediti i zato toliko slavimo svaku pobjedu."

Strijelac prvog gola Barcelone, Luis Suarez, bio je sretan zbog pristupa momčadi koja nije odustajala do posljednjeg sučevog zvižduka: "Messiju možemo biti zaslužni za ovaj bod, ali mene se još više dojmio timski rad cijele ekipe i način na koji smo se borili do kraja."

Učitaj još novosti