07. 03. 2018 - 18:14
NEKI NOVI TOPNICI S Wengerom odlazi 10 igrača, a stiže novih...
907
Shares
NEKI NOVI TOPNICI S Wengerom odlazi 10 igrača, a stiže novih pet: Ovako će izgledati Arsenal

KORJENITE PROMJENE

NEKI NOVI TOPNICI S Wengerom odlazi 10 igrača, a stiže novih pet: Ovako će izgledati Arsenal

Sport.ba/Germanijak.hr
07. 03. 2018 - 18:14
0
Shares

"Wengerout" postala je standardna poruka na svim utakmicama Arsenala. Navijači Topnika sve žešće zazivaju odlazak legendarnog trenera Arsena Wengera koji ih je pretvorio u jednog od premierligaških velikana, ali u posljednje vrijeme taj ugled rasprodaje šakom i kapom. Posljednji čavao u lijes Arsenala kao velikog kluba zakucao je Brighton porazivši francuskog menadžera i društvo 2:1 u prošlom premierligaškom kolu, a čini se da je to bila kap koja je prelila čašu i sve se više spominje Wengerov konačan pad na koncu sezone.

S njim bi iz kluba trebala otići čak desetorica igrača, čini se kako su se vlasnici odlučili riješiti ne samo Wengera, nego i dijela njegovi ljudi, valjda kako ih ne bi podsjećali na posljednjih nekoliko godina njegove vladavine na klupi. Navodno su na listi za odstrel Petr Cech, Santi Cazorla, Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Shkodran Mustafi, Danny Welbeck, Alex Lacazette, Hector Bellerin, Mohamed Eneny i Alex Iwobi.

Imena koja se spominju u rubrici dolasci su golman Leverkusena Bernd Leno, desni bek Sociedada Alvaro Odriozola, stoper WBA Jonny Evans, veznjak Watforda Abdulaye Doucoure te sjajni brazilski krilni napadač Malcom, kojega su željeli još ove zime.

Iduće sezone, dakle, Arsenal bi trebao zaigrati u novom ruhu, a momčad Topnika mogla bi izgledati ovako u sezoni 2018-19.

2

Učitaj još novosti