07. 03. 2018 - 17:47
Musemić: Iznerviran sam, bilo je nemoguće igrati; Petrović:...
907
Shares
Musemić: Iznerviran sam, bilo je nemoguće igrati; Petrović: Zasluženo nosimo bod kući

PREMIJER LIGA BIH

Musemić: Iznerviran sam, bilo je nemoguće igrati; Petrović: Zasluženo nosimo bod kući

07. 03. 2018 - 17:47
0
Shares

Fudbaleri Sarajeva i Slobode remizirali su u posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva odigrali bez golova. U dvoboju starih rivala na "Koševu" nije bilo pogodaka, pa su Zrinjski i Željezničar na plus 10 u odnosu na Bordo tim. 

Trener Sarajeva Husref Musemić  ne zamjera apsolutno ništa svojim igračima "jer se po ovakvom terenu nije moglo napraviti mnogo više". 

"Teren je bio težak, a protivnik motivisan. Odgovorno tvrdim da na ovom terenu niko ne može pokazati kvalitet koliko god da ga ima, a mi imamo kvalitet", rekao je nakon susreta Musemić.

Novi kiks izazvao je samo dodatni bijes najvatrenijih navijača. Bordo tim je u nastavku sezone, u četiri nastupa skupio više nego skromnih pet bodova.

"Navijači su bijesni? A šta smo mi, eto mi nismo bijesni. Ma iznerviran sam. Sve dok se bude igralo u ovakvim uslovima bit će besmisleno. Pokušali smo da nešto napravimo, ali bilo je nemoguće igrati", poručio je vidno nervozni Musemić, uz opasku da je njegov tim imao mnogo problema i da ne traži opravdanje.

S druge strane, strateg Slobode Slavko Petrović bio je zadovoljan nakon nule na "Koševu".

"Prezadovoljan sam igrom svoje ekipe u svim segmentima igre, zasluženo nosimo bod kući. Pritisak Sarajeva u drugom poluvremenu je bio ogroman, a želim im sreću u nastavku Lige za prvaka", rekao je Petrović dodavši da je prvenstveni cilj Tuzlaka opstanak čemu su zaista blizu.

 

Učitaj još novosti