22. 02. 2018 - 08:31
Dijamant oduševio u Kharkivu: Poražni smo jer nismo...
907
Shares
Dijamant oduševio u Kharkivu: Poražni smo jer nismo iskoristili njegove odlične ideje

TRENER VUČICE ZADOVOLJAN NASTUPOM DŽEKE

Dijamant oduševio u Kharkivu: Poražni smo jer nismo iskoristili njegove odlične ideje

22. 02. 2018 - 08:31
0
Shares

U prvoj utakmici osmine finala Šahtar je u sjajnoj utakmici preokrenuo vodstvo Rome i slavio s 2:1. Mogli su Ukrajinci i do uvjerljivije pobjede, ali je na golu gostiju blistao Alisson. Roma je povela pogotkom Ündera, ali su domaći do pobjede došli zahvaljujući golovima Ferreyre te Freda koji je postao 14. Brazilac koji je zabio za Šahtar u Ligi prvaka, a samo Porto ima više brazilskih strijelaca, njih 20.

Šahtar je došao do treće pobjedom nad Romom (u četiri utakmice), a zanimljivo je kako su sve svoje pobjede u knockout fazi upisali protiv Vučice.

"Katastrofalno smo reagirali nakon primljenog gola, i psihički i fizički. U prvih pedeset minuta smo igrali dobro, stvarali smo prilike, a nakon toga smo se okrenuli nekakvoj kontroli utakmice, iako ne znam što smo točno kontrolirali. Izrazito sam nezadovoljan drugim poluvremenom i ne znam kako nam se mogu događati takve greške, pogotovo jer u timu imamo neke iskusne igrače", započeo je trener Rome Eusebio Di Francesco.

Asistent kod Rominog gola bio je Edin Džeko: "Džeko će nam puno pomoći u nastavku sezone. Njegovi saigrači nisu vidjeli njegova utrčavanja u prazan prostor, a takvi potezi mogu riješiti utakmicu poput ove. Nadam se da će Edin uskoro zabiti jer on živi za golove."

Učitaj još novosti