11. 02. 2018 - 17:02
Inter konačno prekinuo negativnu seriju, Quagliarella hit sezone
907
Shares
Inter konačno prekinuo negativnu seriju, Quagliarella hit sezone

SERIE A

Inter konačno prekinuo negativnu seriju, Quagliarella hit sezone

11. 02. 2018 - 17:02
0
Shares

U 24. kolu talijanske Serie A, Inter je na Giuseppe Meazzi pobijedio Bolognu s 2:1, a nerazzuri su seriju prekinuli negativnog niza od čak 10 utakmica bez pobjede.

Inter je odlično krenuo te već u drugoj minuti poveo preko Edera koji je iskoristio sjajnu povratnu loptu Brozovića. Ederov pogodak u 91. sekundi bio je najbrži Interov pogodak u ligi još od februara 2007. godine kada je protiv Chieva zabio Adriano.

No, u 25. minuti Bologna je stigla do izjednačenja kada je Mirandinu grešku iskoristio bivši Interov igrač Rodrigo Palacio. Inter je nakon primljenog gola još odlučnije krenuo u napad, a jedan od najraspoloženijh igrača bio je Perišić, koji je u 35. minuti dobro pucao, ali je njegov udarac odbranio Mirante.

Inter je nastavio nizati šanse i na otvaranju drugog poluvremena, a onda je konačno u 63. minuti ponovno došao do vodstva, a prvijenac u dresu nerazzura zabio je 19-godišnji Yann Karamoh.

Posao Interu u današnjoj utakmici olakšao je Mbaye koji je u razmaku od samo četiri minute dobio dva žuta kartona. No, Bologna je u 88. minuti bila vrlo blizu izjednačenja, ali udarac Palacija sjajno je odbranio Handanović. Još jedan crveni karton za Bolognu dobio je Masina u 95. minuti.

Inter je s tri boda iskoristio poraz Lazija te je Spallettijeva ekipa zauzela treće mjesto s dva boda prednosti ispred momčadi iz Rima.

Sampdoria je na domaćem terenu s 2:0 pobijedila Veronu. Igrači Marca Giampaola bili su bolji cijelo prvo poluvrijeme, ali nisu uspjeli postići pogodak.

No, već na samom otvaranju drugog dijela, u 50. minuti pogodak glavom postigao je Barreto. U 86. minuti svoj 16. pogodak sezone zabio je Quagliarella koji je bio precizan s bijele točke. Ivan Strinić nije ulazio u igru.

Torino je slavio protiv Udinesea s 2:0, a prvi pogodak na utakmici zabio je N'Koulou u 32. minuti nakon ubačaja iz ugla kojeg je izveo Iago Falque. Konačan rezultat u 66. minuti postigao je Belotti na asistenciju De Silvestrija.

Genoa je pogotkom u 91. minuti došla do sva tri boda na gostovanju kod Chieva, a jedini pogodak na utakmici postigao je Laxalt.

Učitaj još novosti