05. 02. 2018 - 21:37
Crepulja: Sarajevo je izazov, želim pomoći ekipi; Musemić:...
907
Shares
Crepulja: Sarajevo je izazov, želim pomoći ekipi; Musemić: Donosi nam mogućnosti koje su nedostajale

NOVO POJAČANJE TIMA S KOŠEVA

Crepulja: Sarajevo je izazov, želim pomoći ekipi; Musemić: Donosi nam mogućnosti koje su nedostajale

05. 02. 2018 - 21:37
0
Shares

Fudbalski klub Sarajevo službeno potvrđuje angažman dvadesetčetverogodišnjeg veznog igrača, Ljubana Crepulje. Ovaj fudbaler, koji je rođen u Čapljini, priključio se prvom timu Bordo tima na pripremama u Antaliji, a s našim klubom je potpisao jednoipogodišnji ugovor.

Crepulja stiže u Sarajevo nakon što je prethodno igrao za belgijski Mechelen i Soligorks iz Bjelorusije, a u Hrvatskoj je nastupao za Slaven Belupo i Dragovoljac.

"Sarajevo je za mene novi izazov u karijeri i sretan sam zbog dolaska u klub. Mnogo toga znam o Sarajevu, poznajem neke igrače i vjerujem da će period adaptacije na novu sredinu proći vrlo brzo. Želim svojim nastupima pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve u proljetnom dijelu sezone", rekao je novi fudbaler kluba s Koševa nakon što je i službeno postao dio Bordo porodice.

"Crepulja nam donosi dodatnu širinu u ekipi i mogućnosti koje su nam nedostajale. Mislimo da on može donijeti nešto novo našoj igri i riječ je o igraču koji posjeduje kvalitet. Sigurno je da će mu biti potrebno određeno vrijeme kako bi se navikao na novu sredinu, klub, saigrače i naš način igre", izajvio je Husref Musemić, šef struke Sarajeva.

Novom prvotimcu, koji će zadužiti dres s brojem 21, s Koševa su zaželjeli puno sreće i uspjeha.

Učitaj još novosti