17. 01. 2018 - 19:21
Fudbaler Uniteda 'upecao' fatalnu Ruskinju: 'Putinova...
907
Shares
Fudbaler Uniteda 'upecao' fatalnu Ruskinju: 'Putinova špijunka' mogla bi mu doći i glave

ENGLESKI TABLOIDI TVRDE

Fudbaler Uniteda 'upecao' fatalnu Ruskinju: 'Putinova špijunka' mogla bi mu doći i glave

17. 01. 2018 - 19:21
0
Shares

Fudbaler Manchester Uniteda i reprezentativac Belgije, Marouane Fellaini (30) izbio je na naslovnice engeskih tabloida nakon što je primjećen u društvu ruske ljepotice i „Playboy“ zečice, Viktorije Bonje (38), koja je zanimljivo prošle godine zadržana na aerodromu u Los Angelesu pod sumnjom da je špijunka predsjednika Rusije, Vladimira Putina.

1

Njih dvoje sastali su se u jednom restoranu što nije promaklo zantiželjnim Englezima, kojima je inače veoma bitan privatni život fudbalskih zvijezda.

Izvori tvrde da je to bio i više nego intimni sastanak na romantičnoj večeri. Čak je objavljen i video na stranici fanove atraktivne Ruskinje, a neki svjedoci kažu da se veznjak Crvenih đavola već nekoliko mjeseci viđa s ruskim modelom, glumicom i rijaliti TV zvijezdom i voditeljicom.

2

Inače, Viktorija je bivša supruga Aleksa Smurfita s kojim se razišla prošle godine. Poznatiji je kao sin irsko-britanskog milionera Majkla Smurfita. Zajedno su bili šest godina i imaju četverogodišnju kćerkicu Angelinu.

3

Zanosna Ruskinja je još prije sedam godina krasilna naslovnicu ruskog izdanja „Playboya“. Da se radi o velikoj zvijezdi pokazuje i broj pratitelja na Instagramu, koji prelazi 5.7 miliona.

4

5

6

7

Učitaj još novosti